Jump to content

Moto Zajednica

sasa.jti

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

sasa.jti's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Da li neko zna gde se nalaze prodavnice dodatne opreme za skutere i motore u crnoj gori (podgorica, bar, kotor....)? Neki linkovi mozda???
  2. Hvala tommy.....Brzo cu ja preci tih 3000km i onda motor ulazi u ukupno predjenih 11000 km. Koje ulje preporucujete da se tada ubaci u motor (neki link, slika.....)???
  3. Neko neki odgovor u vezi ulja iz prethodnog posta....?
  4. Sredio sam symche, zamenio sve i sada ide kao podmazan (da ga ne ureknem) ali ima jedno pitanjce u vezi ulja. Uzeo sam Motul 5-40 i ubacio sam. Da li je dobra gradacija ili sam se zeznuo? Hvala unapred
  5. A da...prosle godine sam uzeo Michelin Power Pure, meni se svidjaju, tvoje iskustvo? Gde mogu naci neki bolji auspuh za gts 125 da mu dam malo na zivahnosti. Jos jedno pitanje. Da li bi trebao da mozda cistim karburator kod nekog majstora,kao redovno odrzavanje, lepo za sada radi, nisam primetio da se gusi ili slabije vuce ili da ne diram to uopste?
  6. Kupljeno u subotu. Morao sam da menjam. Na unutrasnjem obodu zvona se pojavili risovi....ove nove lamelice sto smo lepili nesto ne nalezu kako treba, vidim da se nesto ne trose kako treba tj.podjednako....sve otislo u k... A reci mi, opruge nismo primetili da se nesto pohabale, da li mogu da vratim stare ili cu morati da i njih menjam posto sve menjam. Tvoj predlog?
  7. Hvala na odgovoru. GTS 125 je 2007. god. Motor nije mnogo presao, oko 10000, nego je problem u "debilu" koji je bio zastupnik i serviser za Nis. Kada je poceo da malo trese, oterao sam ga kod njega da vidi sta je. Kao sredio je sve i prosle godine je pocelo opet. Odem ja kod drgog servisera posto ovaj nije vise radio i imali smo sta da vidimo. Lik je gurao tovatnu mast izmedju lamelica i zvona i prejebao sve jer nije mogao da rasturi. Elem, danas idem za BG, pa do Teletreda da kupim da zamenim sve. Ako neko zna gde mogu da kupim opruge za lamelice za sym GTS 125 ili neku adekvatnu zamenu neka pise sto pre?!?. Pomagajte!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja