Jump to content

Moto Zajednica

grunf

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: grunf

  1. grunf

    Tomos CTX

    Ok. Probacu prvo sa budz varijantom, ako ispadne kulturno, stavljam na forum, obzirom da je motor redak a delovi se tesko nalaze ili su preskupi. Hvala na javljanju.
  2. grunf

    Tomos CTX

    I ja imam slican problem sa rucicom kocnice ali posto fali samo parce, to mi nije prioritet. Razgovarao sam sa ortakom koji radi razne budzeve na motorima i on kaze da amortizer moze da se na strugu raspertla i napravi nova kapa na navoj. Probacu tu varijantu pa ako ne uspe, onda nov. Da li je taj nov od 70 e komplet sa oprugom, samo da se namontira? ima li kocionih klipova za prednji disk, posebno? bez klesta.
  3. grunf

    Tomos CTX

    Da li je original Marzocchi ili neka kopija? Mislio sam ako postoji nesto slicnih dimenzija od nekog skutera ili slicno, nije mi problem za prepravku ,posto sam to vec radio na BMW-u.Ulozak zadnjeg amortizera mi je od renoa 5.
  4. grunf

    Tomos CTX

    Sin mi je radio celo leto, da zaradi kintu za motor. Nazalost, ja ga usmerim na Tomos CTX, kao, super motor za pocetnika. Kupimo motor,relativno "povoljno ", medjutim ispalo je SH...T. Sve sto je moglo da bude neispravno na motoru, bolo je. Nekako smo sredili motor i instalacije ali ostao je zadnji amortizer koji je potpuno razvaljen. Molim sve koji znaju gde da nadjem amortizer, ili postoji neka varijanta prepravke od drugog motora, da mi jave ili daju savet. Unapred hvala na pomoci.
  5. Popovic Miodrag, 50 godina BMW R80 G/S Kaswasaki Versys Serviser industrijske opreme
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja