Jump to content

Moto Zajednica

fvmicko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu fvmicko

  • Rođendan 05.11.1976.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac

fvmicko's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Evo ovako : U planu je neka custom prerada po mojoj zamisli, pa bih krenuo od osnove. Pozeljno je da je motor '84god i stariji, nebitno da li je prenos kardan ili lanac, kubikaza izmedju 400 i 650 kubika. Moze i havarisan, najbitnije je da su ram i masina ok, uz odgovarajucu papirologiju, naravno. U nekoj varijanti moze i stranac, sa papirima. I na kraju, pozeljna je i odgovarajuca cena. Ako neko ima nesto zanimljivo na tu temu, moze pp ili na 064/18-17-666. Pozdrav svima, Mićko.
  2. Naravno, on mi je i bio inspiracija. A evo kako su to odradili neki drugi : Kao na primer : ili :
  3. Sa dva sedista, moje i iza mene jos jedno.
  4. Upravo to. HVALA na podrsci ! Ah da , zamalo da zaboravim. Da li cu ja sa svojih 130kg biti dobar balans tezine ? ;D ;D ;D
  5. Uostalom, bicete obavesteni kako stvari teku.................
  6. Pa ajd, ako imas te nacrte,bio bih ti zahvalan do neba. A za prohrom OK, inace cu neke stvari raditi od prohroma ( korman, ukrasni elementi ), tako da ne bi bio problem.
  7. Inace, nadimak po kom me svi znaju je Mićko, pa tako..........
  8. Ova je odlicna, pretpostavljam da je i cena odlicna...........
  9. Bolja viljuska i tocak OK, ja sam se prvenstveno vodio ekonomskom racunicom, i zato sam otvoren za sve vrste predloga. I jeste jednostavnije za izradu od bube, ali razmisli koliko ce kostati registracija za trajk sa motorom od peglice, 650cm3, stara otprilike preko 20god. Mislim da taj motor uopste nije slab kao pogon za trajk, jer ce on u startu biti pa skoro upola laksi od standardne peglice. Takodje sam dosta zanimljivih snimaka nasao i na Youtube-u, kako su neki radili, pa eto.........
  10. Pozdrav svima ! Kao novi clan red je da se predstavim. Zovem se Mićko, iz Jagodine sam. Imam 33 godine i veliki sam ljubitelj kruzera i copera. Posto zivimo tu gde zivimo, mogucnosti za kupovinu neke ozbiljnije masine su skoro pa nikakvi. A tu se javlja jos jedan problem. Zbog mojih izuzetnih gabarita( 190cm i 130kg), imam poteskoca sa voznjom nekih jeftinijih serijskih modela, a probao sam ih poprilicno. Tako da sam resio da napravim trajk po svojoj meri. Kao agregat ce posluziti motor od peglice( fiat 126p), a inspiracija mi je bio clan ovog foruma Igy trike. Posle vise konsultacija, izbor za prednju viljusku je pao na neku od modela MZ-ETZ. Treba mi vasa pomoc oko izbora. Znaci treba mi KOMPLETNA prednja viljuska, vile, opruge, kocioni sistem, felna. A ako neko poseduje to sto meni treba i bio bi voljan da mi ustupi, otvoren sam za svaku vrstu dogovora. Jos jednom,pozdrav, pa se javite. Svaka pomoc je dragocena.
  11. Pozdrav svima ! Kao novi clan red je da se predstavim. Zovem se Mićko, iz Jagodine sam. Imam 33 godine i veliki sam ljubitelj kruzera i copera. Posto zivimo tu gde zivimo, mogucnosti za kupovinu neke ozbiljnije masine su skoro pa nikakvi. A tu se javlja jos jedan problem. Zbog mojih izuzetnih gabarita( 190cm i 130kg), imam poteskoca sa voznjom nekih jeftinijih serijskih modela, a probao sam ih poprilicno. Tako da sam resio da napravim trajk po svojoj meri. Kao agregat ce posluziti motor od peglice( fiat 126p), a inspiracija mi je bio clan ovog foruma Igy trike. Posle vise konsultacija, izbor za prednju viljusku je pao na neku od modela MZ-ETZ. Treba mi vasa pomoc oko izbora. Znaci treba mi KOMPLETNA prednja viljuska, vile, opruge, kocioni sistem, felna. A ako neko poseduje to sto meni treba i bio bi voljan da mi ustupi, otvoren sam za svaku vrstu dogovora. Jos jednom,pozdrav, pa se javite. Svaka pomoc je dragocena.
  12. Pozdrav svima ! Zovem se Miroslav Joksimovic, iz Jagodine sam. 33 godine, osnovno zanimanje mi je fotograf, situiran, otac maloletnog deteta. Trenutno sam bez prevoznog sredstva na dva tocka, ali uskoro krecem sa izradom svog ljubimca na TRI tocka ! Inspiracija mi je bio Igy trike sa svojim projektom, tako da mozete uskoro ocekivati i prve slicice. Za pocetak toliko, pa se vidimo.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja