Jump to content

Moto Zajednica

nemijazz

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

nemijazz's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. koje ulje

    1. StevaGaleb

      StevaGaleb

      Pa sad... ja preferiram Dijamantovo, doduše ni ono Dobro nije loše, malo je jeftinije :D

    2. Kudi

      Kudi

      :)

      Motul!

       

    3. Sava1

      Sava1

      Da se ne bi cesao posle obavljene radnje samo loj i posle oprati mlakom vodom i pici hahah Ako je rumunka ni to ne pomaze hahaha

  2. Bio sam vlasnik GV 125, a još uvek sam GV 250 i GV 650. Pomislio bi čovek da sam zaljubljenik ili diler ovih korejanaca, ipak, samo splet okolnosti... Pedesetak hiljada kilometara ukupno na njima daju za pravo da se nešto kaže. Najveći deo tih kilometara je predjen upravo na 250-ici. Vredi svaku paru i ako ti ne smeta što će svi misliti da je kinez, ako odmah zaboraviš objašnjeenja tipa hyoSUNG - samSUNG, ako ti se dopada linija i namena, performanse te sigurno neće razočarati. Gv 650 imam tek nepunu godinu i predjenih 4000km pa je rano za neke ozbiljnije ocene. Jedno iskustvo je ipak vredno. Kupio sam ga polovnog sa predjenih 1000km, garancija 2god, istekla ovog aprila. Prošle godine, dakle u garatnom roku, pukne mi pogonski kaiš. U garanciji lepo piše da se ona ne odnosi na pogonski kaiš i na još po nešto... Dakle 300 evropskih (odakle??) novčanica mi krenuše iz džepa. Kaiš je već naručen ali zovu me ljudi iz Vmoto-a sa pričom: "da naš majstor to pogleda, pa ako nije pukao tvojom krivicom priznaćemo ti pod garanciju". Naravno da sam pomislio da me leruju mada mi motivi nedostajaše. Ipak, u Srbiji zemlji čuda se dešavaju, nije moja krivica... Sve pohvale za Marka sa Karaburme ovlašćenog servisera i Vmoto zastupnika Hyosung-a. Sad kad se osvrnem izgleda ko plaćen tekst. U suštini i jeste, pogonskim kaišem.
  3. Ima 150/80-15 ali je skuplja za 50 e (bar ono sto sam nasao kod nas) od 150/90-15 (koja je isto daleko od jeftinpog) a koju sam narucio. Hvala svima na interesovanju, ponudama i savetima... Veliki pozdrav!
  4. Trenutno mi je na motoru 170 ali to mi je presiroko jer sam morao da produzim lanac da mi nebi kacio ram ali je sada lanac labav, a nemam vise mesta za zatezanje. S' druge strane blatobran je bas sirok cak i za 150 tako da bi sve ispod izgledalo prilicno ruzno. Rezime: odgovara mi 150 (eventualno 160, ali tek toga nema) /80 r15....
  5. nove, polovne, kakve god...
  6. Cjale je nadimak koji odgovara mojim godinama (38god) ali Tomos automatik 3m svakako ne odgovara ni mladosti (nasledio ga od dede) ni gabaritu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja