Jump to content

Moto Zajednica

boldoras

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu boldoras

  • Rođendan 31.01.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kikinda
  • Interests
    Sve sto ima dva tocka i motor
  • Motocikl
    Honda cb900f boldor

boldoras's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Kupujem rezervoar za boldor900 i cistac prasine na prednjim stapovima iznad semeringa.Ako neko ima i da je dobrom stanju iznutra, nek pise ili poruka na ovaj broj telefona 0643488189
  2. Karike uzete.Nasao sam za sva cetri klipa kod clana Joda 2.
  3. Potrebne set karika za hondu boldor 900.Pa ako neko zna gde se mogu naci ,mogu i polovne nek mi javi ovde ili na ovaj broj 0643488189.Hvala unapred.
  4. Ma bio sam kod njega u posetu juce i opet ista prica.Vise neznam sta da radim.Danas ga ceo dan zovem i nejavlja se uopste.
  5. A gde bas automatika?Puch bio vise odgovarao.
  6. Jos nista.Ni juce nismo otisli posto navodni nije dobio prikolicu.Juce me zove pa kaze da idu u ponedeljak i da idem i ja.Ja mu odgovorim da radim.Danas oko deset zove da nisu ga doneli posto im javio kad su bili na pola covek kod koga je motor i kombi da nije kuci.Idu sutra ujutru ponovo pa kaze da javlja sta desava.Javljam onda sutra sta se desilo kad dodem sa posla.
  7. Trazio sam i novac da mi da i ili motor i nista.Malopre mi salje poruku da moze neko drugi otici sutra po njega, ali treba prevoz da se plati.Ja mu odgovorim kad bude doneo doneo motor kod mene onda ce dobiti.Oticu kod njega sutra posle posla posto mi je usput i pitacu za broj vozaca.
  8. Samo hocu da budem siguran da li je motor uzet ili ne ,posto mi je rekao da je isao u nis po njega.Nebi da bude posle problema.Danas ga zovem i javi se.Sad kaze daje u subotici ostao u kombiju i donece ga sledece nedelje.Trazio sam broj telefona vozaca da vidim sa njim sta se desava, ali mi jos nista nije javio.
  9. Danas idem u policiju da podnesem krivicnu prijavu za prevaru,pretnju i kradu protiv njega.Nek se on misli posle.
  10. Taj sam motor dobio u dug.Onaj ko mi je bio duzan nudio mi dr.Rekao je daje u nisu i otice po njega.Posle mi se nije javljao na pozive i na poruke.Kad ga dobijem onda mi izmislja razne izgovore.Pre neki dan ga nazovem i pitam sta se desava i onda je poceo da galami i preti.Juce nadem oglas kad se prodavao pre 2 godine i nazovem coveka i rece mi da je prodao Marku iz kragujevca.Samo mi treba informacija o coveku kome je prodat ili o motoru da znam sta se desava.Evo broj mobilnog na koji me mozete dobiti 0643488189.Moze i pp
  11. Dr sam uzeo i nisam ga dobio i nakon 2 nedelje, poceo sam potragu za njim.Onaj ko treba da mi donese nejavlja se i kad se javi, uvek nalazi neke izgovore.Pre neki dan sam ga nazvao i pitao sta se desava, poceo da mi preti.Slucajno sam juce nasao oglas kad se prodavao pre 2 godine.Kontaktirao sam vlasnika, pa mi je rekao da je prodao Marku iz Kragujevca.Ako neko ima neku informaciju o motoru ili o vlasniku nek ostavi poruku.
  12. Pre neki dan su mi nudili ovaj dr,ali neznam nista o njemu.Navodno se nalazi u nisu,pa ako neko zna nesto o njemu, nek pise.Treba sutra da se ide po njega
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja