Jump to content

Moto Zajednica

deloviskuter

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

deloviskuter's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. auuu,probacemo sa karikama...nego moraju li novi dihtunzi glave kada se menjaju samo karike?Sta znaci stezanje po manualu?
  2. Izvadio sam iberlauf i ne dimi iz njega uopste ,malo izlazi ulje ali motor mnogo bolje vuce,hoce opet malo da se zagusi kada se zagreje ali mnogo bolje ide.Hvala na savetu.Svecicu nisam stigao da pogledam Sta to znaci sto ide bolje sa izvadjenim iberlaufom iz kucista vazduha?
  3. Da li ce sa iberlaufom ispod masine da bolje vuce?
  4. cetvorotaktni je sa vodenim hladjenjem.Sutra mu gledam svecicu ,menjam je samo da nadjem odgovarajucu ovde
  5. videcu pa pisem... nego da li nisu karike ili nesto ozbiljnije posto je izbacio ulje u kuciste filter vazduha?
  6. Sta li moze da bude karbu,filter goriva mu nije prljav gledao sam?Videcu da ga zamenim svecicu mada bas slabo vuce za samo to? Kakvi kvarovi mogu biti na karburatoru?
  7. Imam problem na piaggiu x8 125ccm tako sto slabo vuce kada se zagreje,inace uopsteno slabo ubrzava ali mu je maximalna brzina ok.Zatekao sam oko 100gr ulja u kucistu filtera za vazduh,i ulje mirise na gorivo.Zamenio ulje i filter ulja,ocistio kuciste filtera za vazduh i vise ne izbacuje ulje u kuciste ali je situacija sa ubrzanjem ista,znaci sporo ubrzava kada se motor zagreje,Do 40km/h ide normalno,posle pocne da se gusi ,ponekad i stuca,i onda kao da probije nesto i ubrzava do 100km/h. Sta li moze da bude? pozdrav svima
  8. Milos vozim svasta ,trenutno piaggio x8
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja