Jump to content

Moto Zajednica

ljadza

Članovi
  • Broj tema i poruka

    351
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: ljadza

  1. Liberty , po meni je endurance skuter, gde god da krenes dovesce te.

     

    Kum je imao jednog u koji nije ulagao,vukao se bo BG uzbrdicama ko bicikl,samo smo cekali da mre. Krenuo za Uzice u stilu kad crkne naslonim ga na drvo i stopiram do prve stanice za bus. Stigao je i vratio se bez problema. Kasnije ga je prodao za tipa 300 evra.

     

    Zato sam napisao endurance, izdrzljiva mazga.

  2. Nije samo da nije imao srece,mada ima i toga. Izletna zona na tom delu staze je cist asfalt, na sledecoj krivini je sljunak, a dobro znas sta bolje zaustavlja. Skracen je pravac na kom se gradi brzina, ima smisla, a i mislim da je malo uradjeno radi psihologije vozaca.

    • Podržavam 1
  3. Slazem se sa Djeneralom,

    JLo se prosrao sa izjavom posle trke, inace trke koju nije mogao da dobije pa sta god da je razlog. To je isto kao da je Dovi rekao da bi ih razvalio samo da nije Dukac riknuo. Nesto nije funkcionisalo, sredice se za sledecu trku.

    A sad me nesto interesuje onako, da se nije JLo zeznuo sto je obznanio ovako rano da ide u Dukati, da mu Jamaha ne blokira neke resurse, ovo pitam zbog njegove sezone. Nesto se mislim, pa reko da pitam. :-)

  4. Naravno, nego prvi vezovi sa kojima je daska dosla su bili fiksni trkacki, ostar ugao bas za slalom, kao sto i ti kazes.

    Ovi, koje sam nabavio i montirao su,u odnosu na te, bas mekani, skoro kao da nosis vezove i meke cizme.

     

    Mada ja sam bord nabavio kao polovan davne 2004 ili 5, tako da gledam iz te perspektive

  5. Vezovi za tvrde cipele se koriste samo na tvrdim race bordovima, koji se gotovo uopste ne koriste rekreativno...drugim recima mozes provoditi dane na planinama, a da ne vidis ni jedan race board na planini.

     

    Slazem se delimicno,jer meni je bord dosao sa vezovima kao na linki a oblik daske je blizi modernim bordovima. Razlika izmedju ovih vezova i trkackih je sto su ovi koji su trenutno montirani meksi i lakse ih je stelovati od klasicnih trkackih koji su fiksirani za dasku sa stopalima vise unapred.

    I da, trkacki bord ces videti na planini, ali nikad.

     

    Sto se kljuna tice, na bordu on ide napred, ovo drugo nemam pojma.

  6. Verovatno su tvrdi vezovi jer su starije proizvodnje.

    Imam ja stari bord freeride koji je dosao sa full trkackim vezovima, pa sam prepakovao neke kao ove sa sredine. Dobra stvar je sto se lako steluje ugao izmedju stopala i stav i sto ako vec imas pancerice za skije mozes da njih koristis.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja