Jump to content

Moto Zajednica

Supermoto_fan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    62
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Podgorica, Crna Gora
  • Motocikl
    Honda Dominator

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Supermoto_fan's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

12

Reputacija u zajednici

  1. Kao što stoji u naslovu, traži se zadnji amortizer za NX-a 650, RD08, '98 godište Pozdrav!
  2. Izvinjavam se što dižem staru temu, ali me interesuje da li neko uslužno radi reparaciju ''nepopravljivih'' amortizera. Imam jedan od Honde Dominator kome treba reparacija Pozdrav!
  3. To je pravi avanturisticki duh, bravo! Što se tiče Žabljaka i okoline, ima puno toga lijepog za vidjeti. Durmitorski prsten koji su kolege vec predložile je svakako br.1. Pored njega bih predložio: -Vidikovac Ćurevac Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. -Riblje i Vražje jezero Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. -Zminičko jezero Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Ako ti trebaju još neke informacije, ili neka pomoć u CG, javi se. Srećan put i dobar provod!
  4. Samo ako je dobra pjena i propisno rashladjeno!
  5. Dolina kestena koju pominjes se nalazi na ovom potezu. Google Maps WWW.GOOGLE.COM A što se tiče pomoći u Podgorici i okolini i ja stojim na raspolaganju. U slučaju da ja nijesam trenutno u PG, uvijek će se naći neko od drugara ko može da priskoči u pomoć.
  6. Prvo kreni od akumulatora, izmjeri napon kad je ugasen i kad je upaljen motor, provjeri punjenje, kontakte na regleru, tabli sa osiguracima, samom faru. Vjerovatno je problem sa strujom, nema alanser veze sa farom. a to sto slabije vergla je vjerovatno jer je los napon akumulatora
  7. Ok, sad ste me vec ozbiljno bacili u razmisljanje...:D Vidjecemo, mozda ipak napravim neku varijnatu da obidjem Gross
  8. Ok, hvala na informacijama, to je ono sto mi treba. :) Da, da, skakaonicu sam planirao da obidjem, ali hvala na podsjecanju! :D Gross mi je malo daleko, posto ne bih da pravim prevelike dnevne kilometraze, a svakako planiram u bliskoj buducnosti neku turu koja ce biti posvecena iskljucivo passovima. Zasto ti se nije dopao Nockalm? Neki konkretan problem ili jednostavno nedovoljno uzbuljivo za tvoje kriterijume? :)
  9. Hvala kolega, razmotricu tu opciju. Mada, ovu rutu sam izabrao jer mi je ljepse da odvozim Vrsic ''uzbrdo''. Imate li neke preporuke za smjestaj u Tolminu i Mojstrani? Šta obici istocno od K.Gore, kad krenemo prema Podgorici, koji put izabrati?
  10. Da, da, ta dionica je potpuno jasna, pisalo se dosta, ali je pitanje da li je pametnije izbjeci Jadransku u tom periodu, zbog guzve?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja