Jump to content

Moto Zajednica

SlobodanR

Članovi
  • Broj tema i poruka

    65
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu SlobodanR

  • Rođendan 29.05.1983.

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.facebook.com/group.php?gid=136015883086195&v=photos#!/group.php?gid=136015883086195
  • Yahoo
    exsz_km@yahoo.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kosovska Mitrovica
  • Motocikl
    Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

SlobodanR's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

23

Reputacija u zajednici

  1. Hitno hitno hitno mi je potrebna zadnja felna za majesty 250, 1999 dx, sa ABS-om ili bez ABS-a. 0644116677
  2. Hitno kupujem zadnju felnu za yamaha majesty 250, 1999 DX model sa disk kocnicom sa ABS-om ili bez ABS-a. 0644116677
  3. Kupujem zadnju felnu za yamaha majesty 250 ABS, 1999 godiste. Kontakt 0644116677
  4. Pozdrav, jesu dva razlicita materijala. Felna je aluminium a piksna nije. Izgleda mi kao da moze da se izbije na presi. Ne znam da li je neko imao slican problem i kako ga resiti.
  5. Kolege, imam veliki problem. Juce ja na gas a on kao u leru. Poskidam danas sve kad imam sta da vidim. Zubi u felni su se pojeli skroz. Zanima me da li se ova piksna izbija i moze da se uglavi druga ili moram da menjam celu felnu. Moj majesty je 1999 godiste sa ABS-om. Ako znate da negde ima felna za moj model recite mi ili gde ima ta piksna pa cu je zameniti.
  6. Imam jos jedno pitanje. Verovatno sam udavio ili verovatno je pisano o tome, al jbg. Ulje u deferencijalu vidim gde se sipa, ali ne vidim gde se ispusta. I koje ulje sipate? Ima ga unutra, ali je dosta crno, ko zna kad je menjano. Motor je bio prilicno zapusten, ali sam uspeo koliko toliko da ga dovedem u red za dva dana.
  7. Puf, nemam pojma koji model. A ako skinem za uzorak nemam cime da odem tamo. ☺ Da li se neko zabavljao lezajevima i koja im je cena. Uspeo sam da savladam stelovanje fara i podigao malo volan jer mojih 190cm nije moglo da izdrzi taj skupljeni polozaj.
  8. Puf, nemam pojma koji model. A ako skinem za uzorak nemam cime da odem tamo. ☺ Da li se neko zabavljao lezajevima i koja im je cena. Uspeo sam da savladam stelovanje fara i podigao malo volan jer mojih 190cm nije moglo da izdrzi taj skupljeni polozaj.
  9. Nasao sam disk i plocice, zamenjeno ulje, ali lezajeve zadnjeg tocka jok. Ne razumem se toliko u ovo, ali na tabli ima lampicu i pise ABS, na plastikama metalne nalepnice. Na youtube sam video snimke, tako da ima. Imam abs ☺
  10. Ah da, primetio sam i da mi far bije dosta visoko. Nadam se da postoji neka fora za stelovanje a da ne moram da skidam sve plastike.
  11. Pozdrav drustvo. Od juce posle raznih motora prvi put vozim maxi skuter. To jest yamaha majesty 250 abs, 1999. Zadovoljan sam jucerasnjim danom na tockovima. Danas planiram da idem u Kosovsku Mitrovicu, znaci prvi duzi put. Od Beograda 350km. Ono sto bih morao da uradim je da zamenim lezajeve na zadnjem tocku i prednji disk i plocice. Ulje i operem filter. Znate li gde to mogu danas da uzmem. Ko moze da mi pomogne neka pise na 0644116677 posto necu bitj online. Hvala unapred i vidimo se na nekoj maxi voznji.
  12. Pa Francuzi su seljaci. Oni mrze sve, Engleze Italijane, nas, sve. Volja i trud, svaka cast na svemu. Pogotovo oko onog vracanja u BG na ponaovni servis. Ne znam koliko bi njih nastavilo put posle toga. Mene samo zanima koji je odgovor na pitanje BBB, za koga navijate.
  13. Evo da se upisem i ja. Posle pet godina rastezanja enduro mogora konacno dodjosmo na ljubav cafe racer. Motor je uzet, ove zime krece prerada pa dokle stignem. U pitamju je kawasaki z750 iz 1980 godine. Zamislio sam neku treker varijantu. Videcemo gde ce misao a i novac da odcede.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja