Jump to content

Moto Zajednica

Bandit Honey

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Bandit Honey

  • Rođendan 25.05.1988.

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Novi Sad

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Bandit Honey's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Ja moram da se ukljucim i da priznam da nije bilo lako spakovati se! Zrtvovala sam se, ali je vredelo... I hvala na silnim pohvalama! Moracemo da ponovimo!
  2. Sorry, ne otvara stranu koju sam ostavila. :\ Odes na pretraga po karti, pa stikliras destinaciju koju zelis i izbaci ti gomilu ponuda. No, nasa kuca je bila Otok Rab-Banjol-Objekt br. 5021 Sada vidim da je drugacija cena...a nama je bilo 18e po osobi.
  3. Posto sam ja isla sa Swa-om na Rab, evo nacrtano. Kuca u kojoj smo bili, sa svim informacijama- http://www.astratours.co.rs/sr/adriatic.php I zaista je tako cisto, uredno i lepo kao sto izgleda.
  4. Spidadzije, ukoliko neko od vas razmislja da stavi "trakice" evo da vidite kako to lepo izgleda. Motor pripada cenjenom clanu Swa,posao je super uradio Savketov drugar Zoran.
  5. Lepo.....moze jos slika ili nam reci gde tacno zapocinjes biznis,pa da se licno uverimo u kvalitet i lepotu airbrusha?
  6. Ja sam novosadskom predstavnistvu Qingqija poslala mail(pre dve-tri nedelje),pitala ih da li nameravaju da daju neke popuste i odgovorili su mi,citiram- JUCER JE KRENUO POPUST ZA ODREDJEN BROJ KOMADA. CENA JE 1450 EURA. :o
  7. I ja sam se djirnula 230 km,kao suvozchica i bilo mi je lepoooo Poz za mog vozaca!
  8. Uf,bogami.... obrtaljka i brzinomer,osigurac,automat za migavce,akumulator....jesu to sitnice,ali.... :o mada,ovo me tesi- e,to mi je drago! A ovo mi je genijalno- ;D ;D ;D Hvala vam na informacijama.
  9. Jel moguce da niko nema odgovor/komentar? ???
  10. Imam pitanje za vlasnika/e Qingqija 125 2d....kako radi motor,sada posle duzeg vremenskog perioda,kako ste zadovoljni performansama,servisom,nabavkom rezervnih delova i svim tim stvarima..... planiram da ga nabavim sada,dok su cene nize.
  11. Pozdrav svima,ja sam Tijana. Zasad sam samo suvozac na 2 tocka,a vozac cetvorotockasa. Uclanila sam se jer mi se jako svidja taj motoraski duh...to sto ste svi kao braca (i sestre) bez obzira na to ko sta vozi i odakle je....je prelepo. I dok su vozaci na 4 tocka svi nekako nervozni,vi ste opusteni. Dok vozaci automobila trube jedni drugima iz besa,vi trubite jedni drugima kad se javljate,iako se ne poznajete...meni je to divno. I zato zelim,bar na ovaj nacin da budem deo te vase zajednice...uzivala sam kao suvozacica cele sezone,ali sad kad dolazi zima,a ja sam zimogrozljiva....pa hocu da ostanem u ovom duhu do sledece sezone!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja