Jump to content

Moto Zajednica

Blajbinger

Članovi
  • Broj tema i poruka

    417
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Contact Methods

  • MSN
    zvnbg@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    CF Moto V5

Poslednji posetioci profila

3080 profile views

Blajbinger's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. 180 dinara,PEGAZ-MOTO u Zemunu, Ugrinovačka 118, 011/2613-135
  2. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/30489-kineska-misija-i/page__st__40 Sve u svemu, potrošnja nije prelazila 3 lit. Nije bilo kvarova,ako se ne računa katalizator koji je otpao u povratku,i koji je kolega Bokilic iščupo. Sad je u garaži na odmoru.
  3. Hvala drugari na pomoći!!!...Problem rešet kod gore pomenutog Dragana,u ulici Cerskoj 97,BGD.
  4. @ Scuba " ima jedan majstor između Južnog bulevara i ulice Mlade Bosne iza Beogradske pekarske industrije koji ispravlja viljuške i svi koji su bili kod njega kažu da uspeva." Pomoć...Da li neko zna o kom majstoru su reči?...Ili možda neki drugi kontakt? Svima hvala unapred!
  5. Da citiram sam sebe iz ove teme: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38360.msg582890#msg582890 "Ah da,Neosvetljeni TUNELI!!!...Drama!...Bar meni...Ne znam reči koje mogu opisati trenutnu dezorjentaciju kad sa 60-80 km/h s dnevnog svetla uletiš u mrkli mrak! Pod obavezno preporučujem onima koji planiraju tim putanjama,neko vozilo ispred kao orjentir ... " A u povratku,pred tunelom stanem,iscooliram,dunem pljugu,pa krenem kroz isti...I nema nikakih problema...Ko da si ušo u Terazijski... Izgleda da samo treba,kako-kome,manje-više vremena na privikavanje.
  6. Klasičan životinjski instikt,i svaki će se čovek tako ponašati...Tj. dokaz da nismo nastali od helikoptera.
  7. Zamislite svet u kome nema saobracajnih nesreca: 1.mozete da tockirate koliko i gde hocete 2.cvece cveta i mirise 3.ptice pevaju ;D 4.ne morate da nosite po par izgorelih u džepu da bi na ulicama širili ljubav.
  8. Da se što pre oporaviš!!!...I da platiš pivo,za kaznu što si razbio biciklo! ;D ;D ;D Masivan pozdrav
  9. Pristojna jedna veličina ...Kolko vidim ima samo šeširić na vrhu,al' mi se čini da nije dupli...Što znači,malo li se nasloniš o zidove,guzica moš' da bidne mokra! ;D
  10. Dobra vam je kombinacija,a i ovi bočni cegeri od po 15 lit. su do 00.Prošle godine po onom potopu u Kovinu,i sa skrivenim navlakama odradile su svrhu...Ko nije mnogo zahtevan i ne treba mu prikolica,završiće mu poso.
  11. Poslat ti PDF na mail Masivan pozdrav
  12. Imaš nameru da bežiš od kamera sa zamaskiranom tablicom, a panduru ćeš da staneš i platiš 500 dinkića za istu prljavu ???
  13. Jedan dobar off-road po nekom blatištu posle kiše...I ne pranje motora šes' meseci,do godinu...To je vaše rešenje da zajebete zakon
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja