Jump to content

Moto Zajednica

zeka rodzer

Članovi
  • Broj tema i poruka

    24
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu zeka rodzer

  • Rođendan 21.08.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    BEOGRAD

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

zeka rodzer's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Teraj ti to kod majstora pa nek se on muci i razmislja! Ako nista drugo bar nek vidi on staje jel menjac nije jeftin a ja se ne bi igrao i cekao.
  2. Pozdrav i dobrodosla, jos samo da sto pre poletis nanekom metalnom pastuvu po obroncima Zlatibora... Odlaze na dalek put, ko to moze znati? Samo neki stoper ljut sto ih prstom prati...
  3. Pozdrav i dobro nam se vratila Da slucajno nik nema veze sa : http://www.youtube.com/watch?v=ik8JjtxHI0M
  4. Pozdrav profesore i samo nabred sa heklanjem nikad se ne zna mozda ce jednog dana ljudi znati da cene rucno heklano sediste?
  5. Pozdrav i dobro nam dosao. Stvarno ti svaka cast za predstavljanje !!! :o E sad najmanje sto zelim je da budem shvacen kao neko ko se prose...a ali ipak mislim da bi drugi pristup sa tvojim caletom mozda mogao da bude produktivniji. Posto si zestoko zarazen dvotockasima mislim da bi za pravi cilj vredelo malkice saviti glavu? Pokusaj da ga navuces da ti prica o danima dok je on vozio motor jer dok se bude secao toga setice se i koliko su mu znacili pa mozda uspe da te razume i popustii. Obavezno trazi nekog copera 125ccm uz pricu kako ti se gade klinci na trkacima bez kacige i opreme, i kako bi ti zeleo nesto sa cim mozes da uzivas u voznji a ne da izigravas ludaka na ulici i sl. Glavni razlog sto ne popusta je sto se plasi za tebe tako da ako to uspes da anuliras ne vidim zasto nebi popustio. Takodje svadjom samo postizes kontra efekat i tek onda nema nade!?! Provlaci kroz razgovor i da ti je muka da uzimas motor od ortaka da shvati da ti svejedno vozis kupio ti on motor ili ne. Izvini ako sam te udavio ali stvarno ti zelim od sveg srca da sto pre sednes na svoju masinu i jako dobro znam kako se osecas zbog svega i to iz licnog iskustva. ;)POZ
  6. Pozdrav Djole, potpuno se slazem sa ostalima da je cbr malo previse za pocetak, jeste da i on moze da ide polako ali te tera da dodas gas.
  7. Pozdrav Dejane i dobro nam dosao.
  8. Mene su samo jedanput pokusali da zaustave sa 140 kod Jugopetrola(Beograd-kod Ade) ali posto sam nastavio istom brzinom samo su se napravili ludi i zaustavili auto iza mene. Verovatno nisu znali da moj motor ne ide mnogo brze od toga a posto je bilo 3h ujutro i nigde nikog na putu nisu hteli da rizikuju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja