Jump to content

Moto Zajednica

DR BIG

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Brcko

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

DR BIG's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav svima! Da li neko zna sta znaci crveno upozorenje F1?Lampica sa tim upozorenjem se pali,exekutiv 650 2004 god je u pitanju.
  2. @icatenej hvala puno!Imao sam Sprint i bio sam zadovoljan,
  3. Nude mi taj skuter u trampu,ne znam nista o njemu a inace mi je potreban skuter pa bih bio zahvalan ako bi neko ko ima iskustva podijelio informacije sa mnom.Interesuje me kvalitet,izdrzljivost,nedostatci.... Unaprijed zahvalan.
  4. Nude mi taj skuter u neku trampu a ne znam nista o njemu pa bih bio zahvalan ako bi neko ko ima iskustva podijelio informacije samnom.Interesuje me kvalitet,izdrzljivost,nedostatci.... Unaprijed zahvalan.
  5. Mislim da je 400 eura,ima tu 4-5 dijelova ali bolje pitati na broj iz oglasa,nije licno moje.Oglas postavio za drugara.Pozdrav
  6. 1991 godiste,istekla registracija,uredno odjavljen (BH) table,u dobrom stanju.Cijena 1200 eura.Kontakt telefon 00387 66 194 590
  7. Platio sam sve u Slavonskom Brodu oko 650eura,postavio i nista,znaci novi dijelovi su u motoru,prodajem dosad koristene ali potpuno ispravne dijelove koji nisu davali nikakve znake potrosenosti,problem je bio u anlaseru.Slike cu da posaljem kad stignem da slikam a za cijenu se dogovorimo,naravno nece biti kao cijena novih.Pozdrav.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja