Jump to content

Moto Zajednica

Aleksa1111

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Aleksa1111's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozz svima imam speedfight 2 i imam problem skuter je bio fabricki isao je oko 77kmh stavio sam leo vince tt leo vince rolnice malossi oprugu malossi korpu lamele i lamelu i on i dalje ide 77 pa me zanima da li ima blokadu na cdi?
  2. A ne znam ti ja ouno o ovom sajtu prijavio sam se prije par dana ali ok.
  3. Pozzz imam speedfight 2 na pocetku imao je fabricki auspuh i normalno je isao i sada sam stavio leo vince tt kupio nov i skuter ide bolje bas se vidi da je jači ali mi se desava da trokira kada dam pun gas vozim oko 60 on bas trokira do cega bi moglo biti?
  4. ne znam stvarno drug ja sam danas napravio akaunt ovdje pa ako bi mi neko mogao pomoći da rijesik problem puno bi mi značilo
  5. Pozz drug ja nisam dosao nikoga da trolujem vec sam samo pitao da li iko zna sta bi mogao biti problem na mom skuteru.
  6. Pozdrav imam speedfight 2 2007 2t vodeno hlađenje i ima jako los start...naime desava mi se da stanem u mjestu dam pun skuter jedva krene bukvalno ide dva na sat i onda ga ispali i to se desava od kada sam stavio leo vince tt a prije bego sto cu staviti taj auspuh sam stavio zelene oprugice.
  7. Pozdrav svima imam pitanje imam speedfighta 2 2007 vodeno hlađenje i desava mi se da kada startam dam pun gas skuter uopste nece da krene i odjenom ga nešto pročepi i samo ispali
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja