Jump to content

Moto Zajednica

Gagi011

Članovi
  • Broj tema i poruka

    32
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Gagi011

  1. Sa malosi radilicu mhr i top performance klip 48mm ne ide vise od 65km sta onda da ocekujem od kineza da ide brze.
  2. A tebra sto bi stavljao kineske delove na sr da sam hteo kneza kupio bih novog kineza za te pare, stavio sam mu malosi radilicu i top oerformance cilindar i klip i zamisli sad mu stavim kineski prenos i struju
  3. Nije franko morini agregat
  4. Pa znam ceo skuter su krpili kao nekog lesa i prodali mi na oglase iz mog neznanja skoro smo jedva odradili generalnu jer smo jedva nasli radilicu koja bila zadnja na stanju a sad instalacija u haosu nego problem sto koga sam pitao za franko morini da radi svi se hvataju za glavu kao da sam pitao za neki r1. Trazio sam seme me mogu nigde naci, muka mi je vise izgubi volju za popravke i prepravke.
  5. Vidis nisu iste boje zice kao na onaj mali cdi 2t a na namotaju je bela i braon zica, na ovom 4t je bila povezana braon na braon i ova zelena na braon sa namotaja na cdi
  6. Moja je franko morini a taj sa moto bike treba da stavimo, da to je za 2t ali na njemu sto je crkao je od 4t neki kockasti kineski sa 5 zica
  7. Pa crko mi je cdi trebam ga zameniti imam majtora samo on jedino ne zna elekriku da radi, a nigde nema uputstvo za cdi onaj mali kockasti valjda minareli boje zica nisu iste na skuteru mislim kako ga spojiti. A pokusavam izbaciti slike ne da mi pise nema memorije.
  8. Pozdrav drugari i drugarice,hteo bih da pitam da li je neko imao sr2 ili da li mozda zna kakav je originalni cdi,neko je budzio nekakav kineski od 4t cdi, trazio sam uputstva i sve moguce nemogu nigde naci.
  9. Majstor kaze nema uopste kompresiju.
  10. Bio sam kod lika sto radi motore reče da je verovatno zakazala uljna pumpa ostao bez ulja pa zaribao otisle karike i ko zna sta jos dok se ne otvori i vidi nema dalje priče, eto sreca pa je glupi franko morini agregat pa ce teze biti delove naći.
  11. Sad ga na oglasima prodaju sa punjacem i baterijom za 11 do 14000din
  12. Ja sam uzeo aku na oglasima ovaj na bitove sto je 180nm i mogu da kazem da je zverina odlican je.
  13. Ahaha muke su to evo namestim varijator nekako kurblam nece da se upali posle par puta kurblanja odjednom neki pritisak iz auspuha izbije sta li je to u pm.
  14. Palio je odjednom cim nagazim kurblu sad gazim po nekoliko puta ili upali ili nista da nije tu i klip otisao.
  15. Pa ne znam kako uspeju rolnice da zaglavljaju varijator namestim kurblam par puta ili zaglavi ili upali i opet zaglavi sta se tu desava radio je normalno do juče jesu li se to rolnice istrosile ili varijator se pojeo.
  16. Ljudi treba mi neki savet, sinoc me aprilija sr50 ostavi na pola puta izgoreo sam, ugasio mi se na semaforu pokusao sam da ga upalim nista kurbla tvrda,cekao sam pola sata buraza da mi donese alat, skinuo sam deklu kad ono varijator zaglavio kuglice su skoro izletele van spakujem sve lepo danas jedva upali kao da nema snage gusi se i opet se ugasi ono opet rolnice zaglave varijator.
  17. Ima farba u bočici da se kupi mislim da se zove bronza boja to je za visoke temperature nekada sam farbao smederevac čunkove i odlicna je bice dobra onda i za auspuh, farbao sam i ja sprejom al ljusti se dzaba, sada sam se setio te bronze kupicu je da opet predjem spuh.
  18. Gledao sam na oglasima napucali cene jer su u lidlu to nakupovali kao i uvek kad nesto izadje nesta za pola cuke.
  19. 180nm ima ovaj sto je na bit 1/4 a drugi 1/2 za gedore na 400nm.ovaj na bit me zanima dal moze da odvrne variomat ili točak?
  20. Da ali ima dve vrste odvijaca na bit koji mu je 180nm i na gedore 400nm pa dal ovaj na bit moze da odvije tocak ili variomat.
  21. Pozdrav drugari da li ima neko iskustva sa ovim modelom ali na bit, da li vredi kupiti,treba mi za skuter dali bi mogao odviti varijator.
  22. Pa da, ma šta je tu je malo po malo i biće dobra masina. Nasao sam jednog decka radi motore i konacno neko ko se vidi da zna tako da ce mi on raditi nego ja da cackam. Ali hvala u svakom slučaju xd)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja