Jump to content

Moto Zajednica

ajdino70

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ajdino70's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Od starta zakuca na 9.100 i tako drzi. Obrtomjer ispravan, a da je struja valjda bi imao problema i na nizim obrtajima. Kada se stave lakse rolnice osjeti se da vrti u prazno, ali obrtaji i dalje ne idu preko 9000
  2. Pozdrav svima, imam problem sa Runnerom. Znaci koju god gramazu rolnica stavim on nece preko 9000 okretaja. Imam ljubicasti centralni, athena remen i malossi variomat. Moze li biti do centralne opruge?
  3. Ne bih bilo lose da mogu odvrnuti cok haha Citao sam negdje da se mora cok grijati industrijskim fenom da bi se mogao odvrnuti. Par njih sam odvrnuo uz pomoc klijesta, ovaj moj ne ide
  4. Da, da, u pravu si. Tada je koristeno ulje ne neke posebne kvalitete, ali i svjecica je slikana kada je postotak ulja bio dosta jaci radi razrade. Sipao sam Motul i ajde reko tada da probam neko malo jeftinije, sada sam na Agip ulju. I definitivno sam planirao staviti rucni cok, samo malo me bunilo ovo da odjednom ne povecava obrtaje u leru kad je hladan, a do prije par dana radilo. Mislim da sam uspio sada ustelovati, opet cemo vidjet.
  5. Ma ovo je slikano davno, trebao mi je orijentir samo. Po cemu se vidi kvalitet ulja na svjecici, moze malo da mi pojasnite.
  6. Pozdrav, novi sam na forumu. Imam Gileru Runner 50 2006. Imam jedan problem koji se javio u zadnje vrijeme, dakle skuter kada je hladan ne digne obrtaje u leru. Cok sam ispitao dize se i spusta. Je li neko imao slican problem?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja