Jump to content

Moto Zajednica

Dzonikeda

Članovi
  • Broj tema i poruka

    33
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Dzonikeda

  1. Izaslo mi na fejsu. Moze nekom da bude korisno.
  2. Nesto mi se pokarabasilo na tastaturi. Izvinjavam se na boldiranom tekstu.
  3. Kill switch stavis na off i verglas. Zmajcek, svaka ti je ko u Njegosa.
  4. @kaligula1 svaka cast. Ozbiljna avantura, na motoru koji si sam sredio…. Motor bez “ozbiljnih” kofera, bez sto kila nepotrebnog tereta, pravi ratni konj!
  5. Kasno sam uocio rupu pored sine. Gledam rupa, sina, rupa, sina, aj sina…..i izdade me mitas e-07 prvi put. Do sad ni makac, po raznim belim linijama, tucaniku, kamenjaru…. Naravnoucenije- nece po mokrim sinama (po suvim hoce).
  6. Klinci su u dvoristu, vire kroz ogradu, nesto cekaju….
  7. Ubi me trema, kao pred tehnicki pregled.
  8. 1. Pablo 2. Blaža 3. Doca 4. Sale 5. Aleksa 6. Vukašin 7. Dušan 8. yogibear 9. Vuk 10. Rasha XL 11. Nikola
  9. Pozdrav drugari. Imam 195cm i 120 kg, sta mislite da li bi mogao da se spakujem na ovaj motor?
  10. Izvini, nisam pogledao koju vozis. Srecan rad!
  11. XRD_03.zip manual_rd03.zip
  12. Da li neko ima osigurac prednjeg lancanika za rd03? Naravno da kupim.
  13. Pozdrav afrikanci, ima li neko na prodaju orginal vizir za rd03.
  14. @bradivoje vozimo isti motor (skoro isti). Meni potrosnja varira, u zavisnosti od nacina voznje, ali i od pumpe gde sipam. Trenutno mol, obicna 95-ica, 4,1l. Inace vozim svaki dan po Bg-u.
  15. @Novola zelim ti da brzo sednes na motor. Ruke ce verovatno boleti cele godine, bar su mene bolele, kad se ohladim. A dok vozim nista. Vozim svaki dan po Bg-u i svaki dan imam nagla kocenja. Bez pomoci zadnje kocnice, nema brzog zaustavljanja. p.s vidis da si kupio pravi motor, pravi mali tenk
  16. Nebi otvarao novu temu, pa da se nadovezem na ovu. Vozim 650cc, ali sam odlucio da kupim teneru 1200cc. Mada se ipak razmisljam da kupim neki stari skuter od 250cc, ipak je njemu najmanja potrosnja. Sta da radim?
  17. Bar sad znamo ko je tata za karburatore. Svaka čast!
  18. Kolege, da li neko zna koji akumulator ide u F650 95’. Trenutno koristim 10Ah, ali sam naisao na info da ide 12Ah. Pa se pitam….
  19. Izvini Novola, sve u najboljoj nameri pisem. Posle ovoliko strana o tvom motoru, osecam kao da je moj. Da li ti nesto govori, da su se osvedoceni majstori, resavaci svih misterioznih kvarova, ucutali. Vreme je da se provere svi radovi na masini, instalacijama i karburatoru iz pocetka. Proveri prvo masinu… da li trosi ulje ili antifriz. Karburator se vremenom rasteluje, ali da cas radi cas ne radi…. to je skoro pa neverovatno. Naravno, kablove za svecice ako nisi menjao, a stari su- menjaj. Pratim te i dalje.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja