Jump to content

Moto Zajednica

Astro

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Astro

  1. Aha ok , izvinjavam se , nemam pojma gde sam kliknuo da bi se to desilo...totalno sam nepismen za bilo kakva kuckanja na bilo kakvim društvenim mrežama...nemam ni fb profil a ni bilo koji drugi osim ove registracije na ovom forumu...predpostavljam da treba da kliknem na ovo "citat"?
  2. 150/70-13 TOURINGFORCE 64S TL DIJASPORA.SHOP Udobnost i Sigurnost . Visoka dimenzionalna stabilna tehnologija karkase i posebno razvijena smeša gazećeg sloja obezbeđuju vis.. Ovi su bili najpovoljniji,a da imaju na stanju...nego gde bih mogao zameniti gumu i eventualno ispraviti zadnju felnu?
  3. 22595134.jpg
    DIJASPORA.SHOP

    Udobnost i Sigurnost . Visoka dimenzionalna stabilna tehnologija karkase i posebno razvijena smeša gazećeg sloja obezbeđuju vis..

     Nadjoh preko ovih gumu za SW...samo da mi preporučiš gde da odem na montažu i ako znaš gde bih mogao da eventualno ispravim zadnju felnu...Pozdrav.

     

  4. Evo se tek sada uključih...Ova ždrebica ista moja... odakle je uzeh dobro sam i prošao , ali sad kad vidim kako delaš ne brinem se , svaka čast na pedantnosti i studioznom prilazu! Da je onaj pokojni glumac Stevo Žigon (genijalni film majstorska radionica) živ i da vozi skuter sigurno bi došao kod tebe na održavanje hahahaha.Pozdrav za velemajstora!
  5. Hvala i bolje bas našao!Pozdrav za Šapčane
  6. Zdravo svima! Zovem se Vlada i od skoro sam jedan od "zaraženih" vlasnika skutera , vozim yamahu x-max 125cc ,moram u startu da priznam da do prošle godine nikako nisam obraćao pažnju na dvotočkaše ali priroda posla me je naterala da počnem da koristim jedan obzirom da se često krećem po gradu koji je nažalost razoren a o gužvama da i ne pričam...elem , toliko mi se dopala vožnja da sam evo od skoro postao vlasnik i malo jače varijante - Honda SW 400...jer naravno dopalo se i gospođi pa smo uzeli malo veći i jači jer treba pogurati 170kg . Ovo je moje prvo javljanje i samo sam hteo da se predstavim i da pohvalim forum , sadrži sve što i treba i jako je koristan pogotovo za nas početnike...toliko od mene.Veliki pozdrav za sve!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja