Jump to content

Moto Zajednica

Adams

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Lazarevac

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Adams's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Ma jasno,ništa što već nije pisano na forumu,reko možda ima neko iz Valjeva ko ga je gledao,jer se dugo prodaje.
  2. Pozdrav,evo mene posle duže vremena,gledao sam i probao Malaguti Spajdera,motor je u Valjevu,ima ga na polovnim a.,samo što ja nemsm pojma kako da ga izbacim ovde.Vizuelno je perfektan,kao nov,bela perla boja.Ono što sam primetio u vožnji je vibracija pri ubrzanju i gašenje u vožnji kad se oduzme gas.Ako imate neki savet,bio bih zahvalan.
  3. Spajder je po meni najlepši,ali AA mi je dosta lakši za vožnju,bar sam ja stekao takav utisak.Uglavnom sam ih probao po gradu,kraće relacije.Kod Spajdera mi je super da ne oseća rupe,dok AA trucka pogotovo u zadnjem delu po lošem putu.
  4. Gledao sam ga,Dare,dobar je baš,ali me vuče Spajder,šta god uzmem kontaktiraću te,voleo bih da ti to održavaš,ja sam iz Lazarevca.
  5. Hvala na savetima,nije baš da sam neiskusan,vozio sam svašta,ali nisam imao dozvolu.Imao doduše am kategoriju jer sam davno položio za auto.
  6. Pozdrav za sve maxi skuteraše,pre neki dan sam položio za A kategoriju,sada krećem sa traženjem makine,izbor je pao na Malaguti SpiderMax,eventualno Aprilia Atlantic clasic.Visok sam 190 i 110 kg.Inače sam vozio časove i polagao na Apriliji Atlantic.Ako imate neki savet,bio bih vam zahvalan,svaka pomoć dobrodošla i preporuka za neku makinu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja