Jump to content

Moto Zajednica

Daliteo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Nemacka
  • Motocikl
    Yamaha fz1 Fazer-MZ 251-Yamaha Neo's 50

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Daliteo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Znam ali ako je neko odvojio svoje vreme da mi pomogne u rešavanju problema treba ljudski uzvratiti i tako mozda pomoci nekom kome ova tema moze da pomogne
  2. Dobar dan, evo da javim da sam rešio problem. Prvo sam promenio rolnice kako ste me posavetovali (stavio od 4.5g), skuter je vukao bolje ali ubrzo je opet izgubio snagu pa sam skinuo auspuh da vidim da li je problem u njemu. Kada sam probao bez auspuha nisam mogao da verujem koliko je bio začepljen i kolika je razlika. Hteo sam da kupim drugi ali me je kolega posavetovao sa ga isecemo i izvadimo katalizator što smo i uradili. Zvuči neverovatno ali sada isto vuce po ravnom i uzbrdo, prezadovoljan sam. Hvala svima još jednom na savetima i svako dobro.
  3. Nije mofa, skuter je išao da kažem "ok" ali nije mogao uz brdo da vuce, pa sam mislio da promenim sve da neko vreme budem miran jer mi treba zbog posla a brdo ne mogu da zaobidjem
  4. Hvala na odgovorima, mislim da sam sve uradio kako treba ali ću pogledati ovih dana kada budem stigao još jednom da li je sve namontirano kako treba. U medjuvremenu ću da poručim lakše rolnice i da proverim auspuh. Hvala još jednom.
  5. Dobar dan svima, pošto sam novi na forumu hteo bih da podelim sa vama problem koji imam sa skuterom Yamaha why 50ccm (MBK Flipper). Skuter sam kupio od kolege koji je slabo korišćen, nije hteo da vuce dobro na uzbrdici. Zamenio sam karburator, Svecicu, i na kraju Varijator, kaiš i kvacilo. Mislio sam da sam rešio problem ali skuter ide još lošije, nema skoro ni malo snage i ne može preko 25 kmh. Pošto nemam iskustva sa skuterom molio bih za pomoć u rešavanju problema. Hvala unapred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja