Jump to content

Moto Zajednica

RankoB

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: RankoB

  1. Skoro sam pazario Spidermax-a...inace sam se takodje dvoumio izmedju Aprilia Atlantic i Spidermaxa. Oba su idealna za visoke osobe. Imaju iste agregate. Spidermax ima vece tockove, i mnogo je stabilniji nego Aprilia. A uzgred i mnogo je veci od Aprilie (iako oba imaju oko 210 kg). Ima dosta prostora za noge... od mog kolena do kormana ima min 15 cm. Inace sam visok 2.05 i imam oko ~135kg. Za putovanja idealan. Pozdrav
  2. Raspitaj se dobro. Kazu da im stavljaju neke kineske agregate. Covek za potrebe auto skole uzeo C650...skroz se razocarao. Da nesirim dezinformacije, samo se dobro raspitaj.
  3. Pa posto ja i dalje polazem, meni ce trebati min 400ccm...imajuci u vidu visinu od 205cm i 130kg...na nesto manje nebih mogao ni da sednem. Da citiram kolegu iz ranijeg posta 'izgledao bih kao cirkusna mecka'. Nego, jel znate nekog iskusnog majstora skim bih mogao da se konsultujem u vezi odabira skutera, a i samog kontrolnog pregleda pre eventualne kupovine. Rekli su mi da bez majstora ne uzimam skoter.
  4. Probao sam i Suzuki Burgman 650. To cudo ima skoro 300kg...kao kruzer je. Tesko se manevrise sa njim....probo na parking. U BG saobracaj...neznam dali bih smeo...jos sam zelen vozac . Ali mi kazu da je odlican za putovanja. Na njemu dosuse imam mesta za moge, mada nemogu da ih pruzim napred (kao neki nizi vozaci)...ali sta cu. Iz ove koze nemogu . Kakav je SW 400 po pitanju tezine i manevrisanja? Snage?
  5. Super. Mislio sam da to nemoze kod skutera da se uradi. To me najvise i brinulo...da ne udaram u kolena. Iz BG-a.
  6. Uzeo bih nesto ne mladje od 2010 god. Ili do 3000€....za pocetak. Kontam da cu morati i da ulozim neka sredstva u pocetku. Ali u pravu ste...moracu da probam.
  7. Gledao sam i Kymco exciting 500 (nisam sedeo ma njemu) mada me za Kymco interesuje prostor za noge/kolena.
  8. Pozdrav svima, Nov sam clan na forumu. Interesujem se za nabavku maxi skutera, ali me interesuje koji bi mi najbolje odgovarao imajuci u vidu da imam 205cm, i nekih 130kg. Hvala unapred na savetima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja