Jump to content

Moto Zajednica

Nikolaaaa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    34
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Nikolaaaa

  1. Kako te sluzi motor jel se kvario do sad posto i ja planiram da kupim ovakav?
  2. Gledam trenutno da kupim ovaj skuter polovan ne nov,ako neko nesto zna o ovom skuteru ili ga poseduje jos bolje,neka napise sve sto zna: Da li je imao nekih kvarova ? Da li moze na malo duzi put 50-100km nekas i sa 2 osobe? Prilikom redovnog servisa sta se sve menja? I ako znate jos nesto kazite. Hvala unapred..
  3. Honda pcx 125 svako ko nesto zna o ovom skuteru ili je vlasnik jos bolje neka napise dosta mi se svidja ovaj skuter a pre neki dan sam polozio za A1 da li da kupim ovaj skuter ne nov nego polovan da li cu imati nekih kvarova ako ga redovno servisiram i sta na servisu treba da se menja. Da li je za malo duzi put ne vise od 80-100km nekad sa dvoje ili sam zavisi ili mi preporucite neki drugi skutt pozdravv
  4. Pa imam A1 kategoriju i imam 16 god tako da nemogu da kupim nesto jace..
  5. Reko mi je da sipa uvek motul ili iphone
  6. A ovaj model sto sada zelim da kupim ima oko 30000 predjenih a motor je dobro odrzavan da li je to puno predjenih ??
  7. A koje ulje najbolje sipati i koliko trosi ulje??
  8. Ne znam treba da pitam a koja treba da bude??
  9. Poznajem dog decka koji prodaje motor,motor sam video i uzivo znam da je skoro menjan proxov klip ako se tako kaze i paknovi na kocnicama i znam da ima 34 konja
  10. Poznajem dog decka koji poznaje motor,motor sam video i uzivo znam da je skoro prox-ov klip ako se tako kaze i pakne na kocnicama iam 34 konja.
  11. Pa i meni se mnogo svidja ali ne znam motor ima 20 godina pa zato ne znam da li da kupim
  12. Mislim da se isplati cena je 1100e
  13. A da li je dobro ili lose sto ima u brzina
  14. Aha a koliko one od prilike torose ulje i gorivo
  15. I da pitam da li je kilometraza bitna ili nije ako je motor odrzavan
  16. Ocuvan je bas dosta znam motor i uzivo sam ga video a ako je dobro ocuvan ne bi trebalo da ima kvarova
  17. Cagiva mito 125 7 brzina 98 god ima oko 30000.Da li je ovaj mod dobar da li se isplati da se kupi model koji zelim da kupi je u suoer stanju ako nesto znate o ovom motoru kazite
  18. Pozdrav trenutno zelim da kupim neki motor evo predlozenih ako vi znate jos neki kazite: Aprilia rs 125 99god Cagiva mito 98god ima oko 30000 odlicno stanje video sam motor i uzivo i da li je to mnogo predjenih i da li se stalno kvare ???
  19. Zanima me sve sto znate o ovom motoru koliko trosi da li se stvarno puno kvari kao sto svi pricaju.Koliko trosi i da li se isplati da se kupi.
  20. A mozes li sa njim na manja putovanja 50 do 100km sa dvoje
  21. Pozdrav trenuto polazem za A1 kategoriju i zelim da kupim neki skuter od 125cc mozete vi neki model da predlozite samo da nije kinez dosta mi se svidja honda PCX ako znate nesto vise o ovom modelu da li je pouzdan da li se dosta kvari ili ako je neko ima ovaj kodel ili je imao neka kaze njegova iskusta puno mi znaci dali je udoban i drugo?? Hvala unapred..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja