Jump to content

Moto Zajednica

Razvaljivac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Zlijebac
  • Motocikl
    Japanski

Poslednji posetioci profila

407 profile views

Razvaljivac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. @Barjak76 Misko voli, Misko pati, Misko ce da plati...Vozi Misko. P.S. Poslije hebavanja nema kajanja.
  2. Na Kineskim kasetama ispadaju osovinice sarki, ali se to rijesi ljepljenjem osovinice sa jedne strane i cupaju se sarafici od vezice koja drzi poklopac za donji dio. To se rijesi sa debljim sarafcicem posto su Kineski bas mali i tanki. I ovaj katadiopter drze dva sarafica koja treba namazati ljepkom i lagano dotegnuti. Kad se to odradi nema zime bez Januara.
  3. Razlika drasticna. Moracu i j na moju krsinu tako nesto nabaciti, ali prvo moram sakupiti dva kraja i sredinu.
  4. Kupi ovakvu Kinesku od 63L i radi posao za sve pare. Koristio 2 godine i dao sa motorm , a nisam trebao. Placena u Njemackoj preko Ebay.de 40E. Samo vodi racuna da nema na sebi ( gore na poklopcu ) stiker, fol brendirana kao ova na slici, onda je dosta skuplja.
  5. Mislim da ti po novom Zakonu u RS nece proci registracija bilo kakve prerade bez atesta i homologacije u Beogradu, posto su tu vjerujem dosta pismeniji na tehnickom. Kod nas ( tehnicki u Bratuncu ) mozes dovesti "ram i dva tocka", pa ce proci tehnicki jer je mala Opstina i svako se otima za taj prokleti novac.
  6. Ciscenje lanca samo petrolej, a podmazivanje moze sve ostalo. Od fabricke preporuke za SAE 90 ulje, preko sprejeva do svinjske masti. Samo neka je masno. P.S. Trenutno korisatim Motul gel sprej transparent.
  7. Ako nisam zakasnio i ako imas neku povoljnu kombinaciju nemoj se dvoumiti. Motocikl u klasi starijin nakeda vrh. Pouzdan agregat, vec provjeren. Hondin klasik, udoban i povozan, za putovanje bez zamora odlican. Samo trazi verziju sa 100KS ( zatvoren ) i imaces motor sa dovoljno snage i malom potrosnjom.
  8. Hvala, hvala drugari. Znam da je moje selo vec uslo u legendu zbog brisanja te kvakice na Z, ali da se ljepse polovine ovoga Foruma ne plase, nismo mi bas takvi, cak sta vise veoma smo dobri i njezni.
  9. Jedna sa Drinskom kraljicom Mladicom.
  10. Pozdrv za moto zajednicu iz Zlijebca sa lijeve strane Drine. Imam 27 godina i volim SSSM. Za neupucene SSSM je: - sala - sega - sprdnja - motori Nadam se lijepom i zanimljivom druzenju?!?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja