Jump to content

Moto Zajednica

Laik

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Laik

  1. Vec sam napisao da je vlasnik motora i vlasnik 2 teh pregleda. Kaze da je uradjen servis i zamenjeno sve sto je trebalo kada ga je kupio. Mislim da mu novac nije problem i da je verovatno sipao ulje koje treba. Stoji na jednom tehnickom pun prasine, on ga nije vozio od prosle godine. Nisu ni kljuc znali tacno gde je. Daje mi motor i na probu pa ako mi se svidja da ga kupim a ako ne da ga vratim.
  2. Hvala, Alex Najvise me muci to sa policijom, nisam siguran da li sam spreman za toliku zajebanciju sa njima. Druga stvar je to sto je motor presao 48 000. Tu mora nesto da se kvari, a ako se tesko nalaze delovi onda dzaba sve.
  3. Hvala mnogo na odgovoru, jos uvek se lomim sta da radim, a kad odlucim javljam se sa novim vestima. Hvala
  4. Mozda se i vodi ako sr 50, nisam video saobracajnu. Malo su me uplasili clanovi na forumu, kakve sve probleme mogu da imam, pa sam se malo i ohladio. Niko mi nije odgovorio da li za taj rotax ima majstora i da li su delovi i dalje papreni i tesko se nalaze?
  5. Zato sam i pitao, za potvrdu. Kako policajac moze da utvrdi koliko je kubika? Ako se radi teh pregled sa potvrdom tu moze da mulja (ima svoj) a ako potvrda ide u MUP onda je ili potvda fals ili to nije taj motor koji pise u saobracajnoj?
  6. Nov sam na forumu, jos nemam motor. Procitao sam skoro sve teme vezane za ovaj motor ali ipak imam par pitanja. 1. Nasao sam apriliju leonardo 125 cm 2002-2003g. Ima ga covek koji poseduje teh pregled i registrovan je na zute tablice. Reko mi je ako ga kupim da nije problem da ga i dalje registruje, pa me interesuje da li potvrda da ne prelazi 45km/h potrebna za teh pregled ili za MUP? 2. Nije ni mislio da ga prodaje ali ja sam bio malo dosadan i on je kao pristao stim sto tek treba da nadje kljuc da ga upalimo. Koliko sam ukapirao u taj model se ugradjuje Rotax? Da li postoji mogucnost da je u njemu neki drugi motor i kako ja da znam da li je to Rotax ili ne? 3. Posto su sve teme vezane za Rotax uglavnom starije 2010-2012g, zanima me da li su delovi i dalje tako skupi i tesko ih je naci i majstori takodje, ili se tu nesto promenilo? 4. Presao je prilicnih 48000km, stim sto je on nesto na njemu radio kad ga je kupio ali nisam siguran sta. Malo je bilo ulja ispod mesta gde je inace stajao celu zimu. Prodavac kaze da nema nikakvih problema sa njim i da mogu da ga uzmem na probu pa sam mislio mozda da ga oteram kod nekog ko se razume u te masine? Moze Beograd, Smederevo, Mladenovac... 5. Da li se vredi mlatiti sa tom masinom, a meni najvise odgovara zbog toga sto je na zutim tablama? Nemam A kategoriju a ne bi da polazem ako ne moram. Skuter bih koristio leti na relaciji od 10km ali postoji veliko brdo sa usponom od 10% pa bih radije 125cm nego 50cm da se ne bih nervirao svaki put kad krenem uz njega. Hvala vam na svim odgovorima i otvoren sam za sve predloge.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja