Jump to content

Moto Zajednica

Wildserbian

Članovi
  • Broj tema i poruka

    125
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Wildserbian

  • Rođendan 04.11.1984.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Interests
    Avioni, Motorcikli, Putovanja, Priroda
  • Motocikl
    Honda NC750X

Contact Methods

  • Skype
    budimir84

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Wildserbian's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

242

Reputacija u zajednici

  1. Stari YUASA odlazi u zasluzenu penziju. Moze jos da gura ali ma mladjima svet ostaje. Izgurao je 5 punih godina i 17k km.
  2. Da ti pravo kazem nisam ni pitao. Al pretpostavljam posto su vise enduro style nego neke za svakodnevnu voznju po gradu. Vise je orijentisana za mix voznju road/ofroad. Citao sam malo po forumima iskustva, neki ih nahvalise neki kazu malo klizavije nego neke skuplje (sto i ima logike). Na motoru su sada Mishelin Pilot Road 5 koje su zamenile ove.
  3. Gume su potpuno nove. Skinute sa NC750X na kome su dosle iz fabrike. Made in Japan. Motor je kupljen u Aprilu 2019 god. Od tad su skladistene u garazi na tamnom i suvom mestu. Dimenzije: Prednja 120/70/17 Zadnja 160/60/17 Cena: Kolko vas nije sramota da ponudite
  4. Ako nekome trebaju nove gume Bridgestone Battle Wing BW-502 neka se javi u DM. Dosle su mi uz motor kad sam ga uzeo. Bukvalno nove. Sa njima je kupljen NC u hondi.
  5. Pozdrav drustvo. Ako neko mozda prodaje motor a ima centralni stender na njemu ili pak ima jedan viska, vrlo rado bih ga kupio.
  6. Porucen sa AliExpresa za Integru 2014. Integra otisla ovo ostalo pa je ovde dobro doslo. Uklapa se 1/1 i za ovaj model. Tu oko blatobrana nema nikakvih promena i updejta sa godinama.
  7. Danas zamenjeno ulje, filter ulja, filter vazduha i montiran produzetak prednjeg blatobrana. Ceo dan sam bio na suncu osasavilo me. Pola NC-a treba da rasklopis da bi se stiglo do filtera vazduha . Sada smo takoreci spremni za ovu sezonu.
  8. Drustvo povlacim moj prethodni post i pisem ovaj . Ipaj je pao drugi NC, ovaj put manuelac . Onaj prethoni je pre konacne kupovine bio na pretresu i bilo je svasta nesto za zamenu pa sam odustao ipak. Ovaj je 2019 sa 17500km kupljen i odrzavan u Hondi. PS. Ugovor zakljucen i vise nema nazad
  9. Citam sad nesto papire i gledam racune od servisa iz CH za ovo moje sokocalo. Tamo u Bernu su mu stalno sipali 10W50 ulje, i sto je cudno malte ne uvek neki drugi proizvodjac a servis isti Hondin ovlasceni. Motor je uvezen prosle godine i prethodni vlasnik je skoro radio servis negde u Mladenovcu gde su mu sipali Eneos 15w50 GP 4T ULTRA Enduro . Moje pitanje glasi: ,,Da'l da istacem ovo iz njega i sipam 10w30 /10w40?
  10. Pozdrav svima... Prijavljujem +1 na spisak vlasnika NC750X . Ovo je primerak iz 2014 sa DCT menjacem.
  11. Kad sam video nabavnu cenu na fakturi hteo sam da se slogiram . Forza 350 4300E a ADV 350 4100E. A ovde ADV skuplji za 1000e. Kofer je od 45L keyless. Ja sam namenski uzeo na kraju sezone jer sam dobio mali popust na onu cenu od 6850e koliko kosta Forza sa koferom.
  12. Kao vlasnik dve forze do sada, prvo Forza 300 iz 2019 pa sada Forza 350 od prosle godine.. jedinu zamerku koju imam se odnose na prednje ogibljenje. Kad se naleti na ove nase sahte na putevima to pukne ko da nema amortizera napred. Ja sam ovu moju uzeo u septembru i evo do sada 1300km (zimovnik od 1.11 do pre neki dan). Od duzeg puta je isla do Temisvara. Potrosnja 3 do 3,5l (cini mi se da je aerodinamika restajling Forze 350 dala rezultate u smanjenju potrosnje). Sve je super sem prednjih viljuski.
  13. Malo sam se zeznuo pa sam uzeo XL. Ali izbusicu rupe ko sto napisa @SQTR pa cu kanapima da je dodatno pricvrstim ispod tockova.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja