Jump to content

Moto Zajednica

Singularitet

Članovi
 • Broj tema i poruka

  912
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Singularitet

 1. Singularitet

  New Honda Africa Twin

  Proveriću baš sa njima. Hvala na odgovoru!
 2. Singularitet

  New Honda Africa Twin

  Sad kad si me podsetio na nedostatak centralnog štendera, zna li ko gde je best buy opcija i kako dobaviti isti. U glavi mi se motaju 3 opcije: - Neki brend aftermarket kao što je SW Motech, što je oko 200€ + slanje, carina, porez... - Seba, ne znam koliko bi koštao i kakav je sa štenderima i - Aliexpres, cirka 100-120€ uz manju naznačenu cenu, pa ako prođe prođe...
 3. Singularitet

  MOTOTEK Srbija

  MOTOTEK https://www.mototeksrbija.com/ Interesantan splet okolnosti koji je doveo do otvaranja još jednog moto servis i tjuning objekta u ovoj našoj lepoj Srbiji: Naime, Ian Coffey je Irac oženjen Dalidom koja je srpskog porekla, a ovim poslom bavio se u svojoj rodnoj zemlji pod brendom Blackwater Motorcycles. Na nekoj od vožnji Balkanom, sa svojom suprugom, zatreskali su se u podrudničke krajeve i izabrali selo Dobraču za mesto svog prebega iz Irske (tako Ian kaže). Nešto im je kliknulo, pazarili su lepu kuću negde na pola puta između Kragujevca i Gornjeg Milanovca (100m od glavnog puta) i definitivno rešili da život nastave ovde. Naravno, Ian nastavlja da radi ono u čemu je najbolji i čime se bavio i u svojoj rodnoj Irskoj. Rezultat svega toga je MOTOTEK. Imao sam priliku da kod njega zimus predihtujem motor i zamenim vodenu pumpu. Ne razumem se nikako u motomehaniku, ali sam primetio da sve radi po katalozima, uz odgovarajući softver i originalne delove. Prostor radionice uredan kao apoteka, nema šta. Zatekao sam kod njega par Smakovaca i jednog od vlasnika kompanije Sunce Kragujevac, koji su mi rekli da im je neko kao Ian oduvek falio da im priprema motore za stazu. Po njihovim rečima Ian je totalni frik za to što radi. Sajt je još uvek samo na engleskom jeziku, priprema se prevod na srpski. Ian Srpski po malo koristi, za sve izvan toga tu je supruga Dalida. Za sad nemam više informacija da podelim, ali kako se budu ređala iskustva nek se ređaju i komentari
 4. Singularitet

  Dileme pri kupovini maksi skutera

  U Svilajncu nema dileme oko maxi skutera. Forza rules! Danas neki momci u poseti KG. Ako se neko prepozna nek se javi
 5. Singularitet

  Poginuo čovek na skuteru ( Novi Sad 19.10.2019 )

  Slava mu.
 6. Singularitet

  Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

  Mnogo volim taj kraj. Opušta me na neki poseban način.
 7. Singularitet

  Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

  Babin Zub?
 8. Singularitet

  New Honda Africa Twin

  Prva liga, nema šta. Par puta mi baš bilo krivo što nisam prisutan jer vam je bio super provod u mom omiljenom (pa 10 mesta prazno) okruženju - prirodi.
 9. Čačkao sam po pretrazi, jer me svrbi tzv "biker friendly" smeštaj za dvoje u Budimpešti i nisam uspeo da nađem. Ako ima negde tema o tome neka admini prebace. U principu, kao najbližu destinaciju Budimpeštu godinama ostavljam za kasnije, ali bi konačno bio red da je posetim u nekom od narednih vikenda. Ako neko ima dobrih iskustava sa pre svega čistim smeštajem, gde se na sigurnom može ostaviti motor, neka podeli lokaciju. Valjalo bi da je smeštaj dobro pozicioniran u odnosu na javni saobraćaj, kako bi se uz što manje muke obišlo sve što valja videti. Naravno (ukoliko takva tema već ne postoji, a čini mi se da ne) smisleno bi bilo da se ovde podele dobra iskustva sa smeštajima u zemlji, okruženju, širom Evrope, ali i sveta, koji su prilagođeni našim potrebama. Verujem da bi takva baza značila svima nama putnicima namernicima na dva točka, pre ili kasnije. Svako dobro!!!
 10. Singularitet

  New Honda Africa Twin

  Pročitao. Sjajan odnos test/putopis. Edit: Nego da ne brojim, koliko puta si bušio prednju gumu?
 11. Singularitet

  Projekat/restauracija - RSV1000 Mille RP

  Ja bez teksta! Bravo!
 12. Singularitet

  Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

  Durmitor, na potezu Sedlo - Bobot.
 13. Singularitet

  Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

 14. Singularitet

  zvizdaljka za auspuh

  Koliko li je zdravo za mašinu da nešto redukuje projektovan presek fabričkog ili odgovarajućeg after market izduva?
 15. Singularitet

  Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

 16. Singularitet

  BMW F 750 / 850 GS 2018

  Sedeo samo na njemu, nisam vozio. Nije mi delovao mali, a ni kolegi koji me je osmotrio sa strane. 195cm. Čuo sam da se sjajno ponaša onroad. Liči da je i za off, ali ipak nije za ništa više od urednijeg makadama.
 17. Singularitet

  Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

  ^^^ Borač - Borču
 18. Singularitet

  Biker friendly smeštaj

  Vidi na booking-u Roombach hotel. Strogi centar, obezbeđen zatvoreni parking. Bio pre cirka mesec dana i zadovoljan. Evo ga: https://www.booking.com/hotel/hu/roombach-budapest-center.en-gb.html?aid=318615;label=New_English_EN_RS_26767343785-zmbYI42c1GdYetwdWZZRLASM100852293745%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Afi%3Atiaud-294080459226%3Adsa-64415224945%3Alp2688%3Ali%3Adem%3Adm;sid=996d9d81144a71b2376a951353e2ced8;dest_id=-850553;dest_type=city;dist=0;group_adults=2;group_children=0;hapos=1;hpos=1;no_rooms=1;ref_is_wl=1;room1=A%2CA;sb_price_type=total;sr_order=popularity;srepoch=1571248403;srpvid=0ee97dc950e80001;type=total;ucfs=1&
 19. Singularitet

  Beograd-Atina-Nisiros

  I meni na adresu stigla kazna sa autoputa za prekoračenje prosečne brzine kolima. Od tad vozim kao sisica - 130 na tempomatu. Super si se spucao od BG do Atine. Svaka čast za vožnju! Btw. bejah prošlog meseca u Atini i mogu slobodno reći da van strogog centra ja odavno nisam video prljaviji i zapušteniji grad.
 20. Singularitet

  UKRADEN / ZABORAVLJEN (??!?!) motor?

  Ono jeste lepa fototapet fotka, realno.
 21. Singularitet

  Nikon D5200

  Sam imaš opciju da ga zaključaš i ode lagano u zaborav...
 22. Singularitet

  Čamcem po Evropi

  I ja bih ovo rado pročitao. Ne znam kako mi je promaklo. @chokovlada ako još uvek svraćaš ovde apelujem da otključaš blog. Ako neko zna chokovladu nek nabavi adresu da mu mitingujemo pod prozorom.
 23. Singularitet

  Probna dozvola za A kategoriju

  Imam neki utisak da će na kraju ovi iz Niš da ispadnu u pravu, a ovi severnjaci magarci koji su namučili masu ljudi.
 24. Singularitet

  Umetnicke fotografije nasih motora

  @Mirkic
 25. Singularitet

  Tamron za Nikon 17-50 VR Di ll

  Ih što nije foto forum da raspalimo C/N flejm... Up
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja