Jump to content

Moto Zajednica

rudy_kv

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu rudy_kv

  • Rođendan 14.01.1979.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kraljevo
  • Motocikl
    Honda VF750S

rudy_kv's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. OK... Ovo je po meni otvoreno pljuvanje po Kingsima... Koliko znam, ti Denise nisi clan kluba, pa mi sve ovo mirise na "kad nisam sa njima hajde da ih pljujem"... Kao sto Doktor rece, nije sve u dobroj volji... Ako ti je toliko stalo do skupa u KV-u, pokreni organizaciju privlacenjem sponzora i videces koliko je "lako" organizovati skup. Ako ti krene, siguran sam da ce ti se Kingsi pridruziti, kao i ostali bajkeri Kraljeva, ja sigurno hocu...
  2. Mislim da problem moto skupa u Kraljevu nije samo u domenu moto klubova vec velika odgovornost lezi u gradskim vlastima... Kada lokalne vlasti shvate da moto skup donosi, pored zarade, besplatnu reklamu i da isti treba uvrstiti u turisticku ponudu grada, tek onda ce se aktivnije ukljuciti u organizaciju. Onda tu je i pitanje sponzora pa tek onda konkretne organizacije. Nazalost, mislim da ce dosta vremena proci dok se ne ponovi skup iz 2003.godine.
  3. Nazalost mnogi nasi sugradjani nemaju pojma kakve nas lepote okruzuju... Svaka cast za voznju i hvala za slike... steta sto nemogu da prenesu malo slatkog i ostrog vazduha sa Stolova... Pozdrav!
  4. Ovaj motor sam zagledao pre tri nedelje na kraljevackoj autopijaci. 15 minuta sam cekao pored motora nebi li se pojavio vlasnik da se dogovorimo. Odmakao sam se od motora 5 minuta i kad sam se vratio nije ga bilo - na moju zalost i tvoju srecu... U zdravlju ga vozio!
  5. Komsije, svaka cast na organizaciji!
  6. bivsi moj MZ TS 250 i moja sadasnja Honda CM125
  7. Pozdrav svim bajkerima! Ja sam Nikola Rudnjanin iz Kraljeva U svet motorcikala me je relativno kasno (imao sam 22 god) uveo moj sadasnji kum Baki. Na moto skupu u Kraljevu 2001 sam se na prvi pogled zaljubio u kastom MZ TS 250 i posle mesec dana bio je moj... Od eMZa sam se rastao 2005 posle rodjenja deteta - otisao je u Dimitrovgrad i nadam se da se tamo jos uvek vozi... I dok su se moji drugari vozili i prelazili sa eMZea na Kawe i Suze, ja sam se kucio, cuvao decu i vozio APNca... Proletos sam prelomio, izvadio prasnjavu kacigu iz ormana i nabavio Hondicu CM125... Toliko od mene za sad. Pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja