Jump to content

Moto Zajednica

Moto Akademija

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    BMW 1200 GS A

Poslednji posetioci profila

227 profile views

Moto Akademija's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. http://predragt.wix.com/moto-akademija izvini verovatno je neka greska, naravno moja. Probaj ponovo pa mi javi, hvala.
  2. Postovani *zeka*, zvanincni naziv je: ime i prezime PR TRENING VOZACA MOTO AKADEMIJA, posluje i registrovana je u Srbiji. Ne radim nista drugo, to mi je jedina delatnost. Treninge odrzavam bilo gde u Srbiji ( za grupu od 10-12) kandidata. Nesto slika i video zapis mozes pogledati na sajtu: http://predragt.wix.com/moto-akademija Ime i prezime je na sajtu, A ni *zeka* verovatno nije ime i prezime. Uz duzno postovanje staroga forumasa, te srdacno pozdravljam.
  3. Postovani, kao prva Moto Akademija u Srbiji zelim da se predstavim i pokrenem razgovor i komentare na temu, trening bezbedne voznje. Kao sto ste obavesteni vec su se pojavile razlicite organizacije sa ponudom treninga vozaca. Mozda bi bilo dobro da se ujedinimo i standardizujemo program treninga, kako bi zajedno postigli cilj, sto manje mrtvih i povredjenih motorista u Srbiji. Da bi razumeli o cemu govorim, u prilogu je fotografija sa jednog od ovih treninga, pa bi bilo dobro da je malo prokomentarisemo zajedno. Sta je cilj vezbe? Sta ce motociklista nauciti iz ove vezbe? Kako ce to povecati bezbednost na putu?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja