Jump to content

Moto Zajednica

Oi!

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Oi!

  • Rođendan Januar 11

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    gs500e kinezod40jura

Poslednji posetioci profila

12390 profile views

Oi!'s Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. To je upravo taj pokojnik koga su ozivljavali. Od njega sam ga uzeo. Koliko sam razumeo iz njegove price on se sada veoma retko hvata kljuca i uglavnom se bavi uvozom i prodajom. Probacu da ga smaram ali verujem da ima dosta majstora koji bi se dohvatili posla (ko servisira one silne gsxf-ove 600 i 750?) ali mi deluje kao da ih svi ljubomorno cuvaju iz nekog sebi poznatog razloga
  2. Pri verglanju seta od 50 do preko 1000???
  3. Po mom nekom amaterskom mišljenju, daje slabu ili nikakvu varnicu. Merio sam otpor na pickupu i daje 923 oma (trebalo bi između 360 i 560)
  4. Pošto sam vidjao dosta navedenih modela na ulicama (stare uljare), mora da postoji neko od vas sa foruma ili neko ko odrzava takve modele ili ih krpi kada nesto zaškripi. Imam nekog zefira 1100 kog ne mogu da upalim i bilo bi lepo kada bi se kao kolege i drugari otvorili za brojeve majstora koji hoce da rade na starom motoru. Jos kada bi bili u beogradu ili okolini bilo bi sjajno. U ovom trenutku to ne mora da bude ni neki vrhunski majstor nego samo neko ko hoce da se prihvati posla. Pozz
  5. http://www.polovniautomobili.com/motori/8645849/ktm-rc8-1190 Potpuno regularan motor! Mica bravar iz Tunisa :):):)
    1. Prikaži prethodne komentare  3 more
    2. Disko Nindža

      Disko Nindža

      neko suze roni za njim

    3. zlaya

      zlaya

      siroce!!!!

    4. vex

      vex

      Ne moz upali bez original kljuca

  6. Skuter je smekerski. U stilu 50ih
  7. Ortak uzeo puch-a od caleta I pitao me da li hocu krug a ja do tada samo bmx-a terao. Ali ja da ispadnem mangup odma seo. Ortak rece ne pustaj gas jer se gasi ali samo pusti kvacilo i upalice se. A ja nemam pojma gde je gas a kamoli kvacilo. I tako obisao krug oko celog naselja dok sam uspeo da se vratim. To je bilo pre nekih 16 godina.
  8. Pozdrav svima:-) Zamislih se nesto danas! Zasto setam redovno po forumu vec par godina a jos se nisam registrovao? Pa da krenem. Zovem se Stefan i prosle godine sam polozio za A kategoriju (valjda mi dosadilo da 6 godina izbegavam auto put) Imam 5-6 Godina staza na 2 tocka tako da nisam bas potpuni noob. Zaposlen, bez stranacke pripadnosti a po seksualnoj opredeljenosti panker. Peace V.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja