Jump to content

Moto Zajednica

(B)ubica

Članovi
 • Broj tema i poruka

  341
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: (B)ubica

 1. Rolere menjaš kad propadnu ležajevi.
 2. Tako je Baki. Uglavnom su u pitanju predrasude i neobaveštenost. Pa seti se sebe pre par godina.
 3. Klasika! Gledaj ovako imao sam vrlo sličnu situaciju.Varadera sam odma odbacio zbog pogona preko lanca.To sam imao i više mi ne treba u životu iako je motor odličan.Idemo dalje,Diverzija-veća potrošnja goriva od Evrope i to dosta viša a BMW hmmm veoma lep motor ali ima konstantnu potrošnju ulja zbog BOX motora i dosta veća cena delova...ipak je plava značka "status"koji košta.Kod Evrope toga nemaš.Ako je motor ok.nećeš imati potrošnju ulja između servisa,imaćeš potrošnju od 5-5,5l sa umerenom vožnjom(tu mislim i na ubrzavanje) tako da eto ti odluči.Sama aerodinamika ide u prilog Evropi i BMW-u.Svakako su to sve dobri tureri.
 4. Gagi,dobra roba uvek ima svoju mušteriju.To važi i za tvoju Evropu.Mi stariji Panovci znamo tvoj motor i ko ga uzme neće imati problema.Mnogo znači kad je neki motor "preporučen".Ja koji god motor sam uzimao nisam imao tu privilegiju da mi neko preporuči ali mi se uvek posrećilo.Tako da nemoj da brineš,otići će ona svakako.
 5. Onda manje objavljivanje na Viber a više ovde!
 6. Moja Evropa je isto došla iz Švajcarske deklarisana sa smanjenom snagom ali je neko već "skidao" blokadu, tako da je do mene stigla sa punom snagom od 90ks.
 7. Aaaaaa to je ono "samo vas gledam i mislim se dokle će te Bogovu vam majku"!
 8. Oooooo Baki, pa ti si živ čovek!
 9. Obično stave gumene uloške na samim usisima karburatora gde redukuju protok dovoda smeše goriva i vazduha u cilindre. Drugo mesto može da bude na izduvima, opet sa umetcima i treće može da bude u pomerenom razvodu(za 2-3 zuba) na zupčenju preko zupčastog kajša.
 10. E jebem ga...ja naručio iz švabije Avon Cobra Chrome.Gledao po forumima i facebook grupama,ono mrtva trka između Avona i Dunlopa Elite 4!Videću kad krene sezona.Uglavnom jeftinije su nego kod nas ili u Rumuniji,Češkoj itd.
 11. Hmmmm... I ja sam imao sličnu nedoumicu, samo što ja nisam imao Varadera kao opciju zato što nisam hteo pogon preko lanca. Elem, Yamaha mnogo lepa i udobna kao i BMW i Honda ali ima mnogo "egzotičnu" vilu. Zanimljivu ali "egzotičnu" tako da sam nju optisao. Ostali su BMW i Honda. Ako baš voliš da nosiš plavo belu značku uzmi BMW, nećeš pogrešiti. Ja sam se opredelio za Hondu stavljajući kao prednost dugotrajnost, jeftino održavanje i pouzdanost. I nisam se pokajao. Eto to je moj izbor moje mišljenje.
 12. To je neka privatna varijanta ili firma?
 13. Dobar izbor. Neka je sa srećom.
 14. Braćo ajd pomoć u savetu!Koja se guma dobro pokazala za superteškaša kao što je Goldwing 1500,težina cirka 400kg a i malo više sa vozačem i suvozačem?Mislim,fabrika preporučuje Dunlop K177F 130/70 18 63 i Dunlop K177 160/80 16 75H ali to je preporuka od pre 30 godina.Predpostavljam da je do sada izašlo mnogo boljih guma.
 15. Drugari jedno pitanje,! Koje gume vozite na Vašim Wing ovima, pošto došlo vreme da se menjaju.?
 16. Znam čoveka,znam motor...odličan primerak Honde.Srećno druže sa prodajom!
 17. Obzirom da je Pankin motor ustvari automobilski motor oko koga je osmišljena konstrukcija za motocikl,nije preterano zahtevna što se tiče marke ulja,kao neki drugi tipovi motora.
 18. Ja već godinama sipam Ipon 15-50 u svim motorima pa i u Panku a evo i u Winga i pokazao mi se ok.
 19. Onda ja nisam mnogo platio za Goldwinga,obzirom da je meni prva registracija!
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja