Jump to content

Moto Zajednica

sstorm

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    NS
  • Motocikl
    wr250

sstorm's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Danas bio za zamenu gume, ventila i balansiranje, poneo sve sa sobom u kolima. Prvo da napišem gde ne treba ići - Vianor u Temerinskoj. To mi je bilo usput pa reko sa svratim tu.. Planirao sam im ostaviti da zamene gume dok ja obavim sve što imam danas pa da ih u povratku pokupim. Vrlo neljubazni, rekli su mi drsko ovim rečima MI TO NE RADIMO i bukvalno me izbacili napolje. Vidim imaju posla, menjaju se zimske gume na kolima, mislim se nećete me videti ni za kola a ni za motor u životu više... Sledeća stanica Kedi. Takođe imaju posla ali skroz druga atmosfera. Rekoh šta trebam, da mi nije hitno i da ću se vratiti po gume kad obavim posao ali mi rekoše da sačekam, navodno brzo će biti gotovo. Tako je i bilo. Sve urađeno brzo i pedantno, od mene samo preporuka za njih, videćemo se sigurno opet.
  2. Može i preporučljivo je. 13 napred, 53 nazad je neki optimum za fabrika mašinu. Za 14 i 15 već bi morao kit.
  3. Pozdrav. Da li iko zna gde da kupim ovako nešto ili još bolje ako neko prodaje polovno neka pusti slike na viber 0641202643
  4. Zna li ko, ima li u Novom Sadu da se kupe ove kacige
  5. Ok hvala svima, forum vam je super!
  6. Jedno pitanje posto totalno nisam u toku. Imam skuter od 49cc, uzeo sam ga novog i prva registracija je bila 2007god. na stare bele tabice. Dugo mi je stajao u garazi i sad bih hteo da ga koristim. Da li treba da ga registrujem ili moze jos ovako da se vozi i treba li bilo sta osim kacige, vozacke i saobracajne?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja