Jump to content

Moto Zajednica

superhelena

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu superhelena

  • Rođendan 06.09.1979.

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

superhelena's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. i stavi jos neku Aninu sliku, posto trenutno na tvojih 8 ide jedna njena!!!
  2. sta god da odlucite, bice vam divno!Mozda bi zaista trebalo da preskocite Lido di Jesolo i odete u Mestre koje su mnogo blize Veneciji i tamo prespavate. Lido di Jesolo je slatko mestasce na moru, ali zaista nema niceg specijalnog tamo i mi smo tamo samo prespavali, posebno ako je van sezone. Iz Mestra je najbrze do Venecije vozom koji ide cesto, pa i nema potrebe za cimanjem oko parkiranja motora.Vodite racuna da na vreme zakazete termin u ITA ambasadi!pozdrav
  3. Ma, Doktore, pusti upoznavanje zemalja iz putopisa, nego se organizuj da to vidis uzivo, jer to je nesto, sigurna za Tajland, a verujem i ostalo, sto ti moras da vidis i probas! Deki, putopis je super!!! Nadam se da cemo i mi nas nekad napisati! pozdrav
  4. ako bude 2 mesta u camcu zippacope i ja hocemo.pusti poruku ili cimni na 063 497 376.mi upravo krecemo za Kraljevo pozdrav
  5. Doco, svaki putopis ti je sve bolji i bolji, postajes skoro ko Lalajko! potpuno sam odusevljena i ljubomorna, jedva cekam da vidim ostatak slika! svaka cast!nadam se da ce uskoro biti neki novi izlet pa da se pridruzim!
  6. Doco, daj neku sliku sa puta! Bolje da sam isla sa vama, ovde je tako dosadno da umirem, kisa nas ubi i ne mogu nigde da mrdnem! sutra idem u Grac do Louisa, hoces neku sitnicu?
  7. Kod mene na satu je bilo 2150 km kad sam se vratio. a kod nas 1750km
  8. U povratku za BG Peca i ja smo išli autoputem preko Zagreba. Krenuli oko pola 9 iz Umaga i sa dva sata pauze u Zagrebu opušteno stigli na glasanje. Zagreb je lep, odmah se vidi da je manji i mirniji od Beograda. Ulice su nešto bile prazne, valjda zato što je bila nedelja, a a mi smo se provozali kroz grad, klopali, slikali sa na Trgu bana Jelačića i produžili dalje. Na izlasku iz Zagreba nestane nam goriva!! Srećom, na 50m od pumpe, pa nije bilo mnogo cimanja! I tako mi stignemo na neku pumpu da popijemo kaficu i zaboravimo karticu za autoput..i sva dokumenta za motor!!Na naplatnoj rampi preturaj, traži, al nema, ostalo na pumpi koju smo prošli pre 50km!! Baš kada je radnik sa naplatne rampe hteo da pokuša da dobije spornu pumpu, pa da nam po nekom pošalju dokumenta, dva momka na KTM-ovima stižu i spašavaju stvar! Opušteno prelazimo granicu i nastavljamo ka BG. Na žalost, ovo fantastično putovanje je gotovo...Sve pohvale organizatorima skupa, bilo je nezaboravno! Do sledeće godine...(ako ne budem trudna...)
  9. Da ne zaboravim, na povratku iz Poreča do kojeg smo se provozali pre Savudrije prošli smo Cestom vina. To vam je ulica u selu koje je okruženo vinogradima, a u kojoj se naravno prodaje domaće vino. Posle degustacije, aznuli smo i crno i belo, 14 kuna-2eur litar. Stvarno je bilo odlično! U tom kraju smo i malo testirali teneru van puta.
  10. Verovali ili ne ima mesta na kojima Doktor nije bio! A to je rt Savudrija(Salvore), mestašce par kilometara od Umaga ka Sloveniji gde počinje Tršćanski zalivi. Peca tamo kao klinac osvojio treće mesto u vožnji spretnosti biciklom, u medjunarodnoj konkurenciji!! U savudriji je smuvao prvu hrvaticu i prvi put video Moto guzzi-a!!To je bilo davne 1988...Mesto je prelepo, ima svetionik, čudne kamenite plaže, ogromne kampove i prelepe restorančiće na obali. Zaista lepo za videti! Klopali smo u vrhunskom ribljem restoranu, sa fantastičnim pogledom, a zatim se vratili na skup da pijemo pivo!
  11. Kao Doktorov saputnik da i ja pridodam deo price: Ludilo je pocelo 10 dana pred put kad je Zippacope odlucio da BMW F650 zameni super tenerom(2 cilindra su 2 cilindra). Uspesno i brzo zavrsimo transakcije oko prodaje i kupovine, ali ipak blaga tenzija je bila prisutna svo vreme. U subotu pred put odlucimo da se provozamo do Smedereva na navodni moto skup (koji je bio vikend pre, al nema veze) i testiramo novu masinu. Na izlasku iz Beograda (Bubanj potok-uzbrdica) pocinje na 4000 obrtaja da proklizava lamela! Drama..u sredu se putuje u Umag...sta ako nas masina izda na prvom testu? Ipak hrabro nastavljamo do Smedereva gde nas umesto bajkera dočekuje pljusak! I počinje trka sa vremenom:da li je moguće u Srbiji naći i zameniti lamelu na teneri u roku od 3 dana(a prvi dan je nedelja)??Jeste, al za malo!Svraćamo do Kocke i u par poteza problem (nešto sa sajlom kvačila) je ipak rešen, te je super tenera spremna za put. Naravno , jedan problem prati drugi, pa Peca sve do srede ujutru, koja je bila predviđena za polazak nije, zbog posla bio siguran da ce moći da ide u Umag! Ja se iskusno privalila Doktoru i krenula sa 5 oženjenih muškaraca (od kojih su trojica ostavila trudne žene kod kuće) putem koji vam je Doktor onako lepo opisao... Veliki pozdrav ženama bajkera!!
  12. E, stvarno ti svaka cast!!! samo nastavi da uzivas...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja