Jump to content

Moto Zajednica

Lucky Luke

Članovi
  • Broj tema i poruka

    52
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    45.34833,19.726703
  • Motocikl
    Kawasaki er 6n

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Lucky Luke's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, novim ponosnim vlasnicima a i ostalim bikerima. Forum je malko bio zapostavljen i zaboravljen. Nadam se da će novi vlasnici 6 više pitati a stariji nesebično razmenjivati iskustva. Jer to i suština ovog foruma da za malo para održavamo i sredjujemo našeg ljubimca. Što se tiče vodene punpe i ja mučim muku. Dobro je to što se može svaki deo posebno kupiti. Kod mene je konkretno otišli semerinzi ( bar smo tako mislili). Namotirali nove seneringe i teraj. Posle 1000km krenulo ponovo da kaplje. Biće da je otišla elisa, il je potrošena ili dobila debalans. Sutra teram kod majstora pa kad rastavi videće u čemu je problem.
  2. Evo Delimba stigo da okačim, odbojnici ili držači za torbe. Ima razna rešenja za kčenje držača, meni se ovo učinilo najbrže rešenje. Na nosaču su bile izbušene dve rupe tako da bar tu nisam lupao glavu. Kroz te rupe sam okačio držače. A pošto imas givi nosače, ja imam još jedan višak držač pa ću ti pokloniti . Ovo je inace držač za kapine torbe. http://motoland.rs/oprema-za-motore/torbe/bocne-torbe-bisage/torba-ra303/
  3. Pa ja sam amater u predjenim kilometrima jedva 9000 km, ali nežalim se. Vozao se malo po Vojvodini, opalio na moto GP u Češku na kawi. I pod teretom, vrućinon, kišom nije se puno bunila , ja oduševljen.
  4. Naravno kad god uhvatim slobodno vreme. Častio motor novim akumulatorom, natankovao pun rezervar, doduvao gume. Još da ga operem, skinem prašinu koju je nakupio preko zime. Ako u nedelju posluži vreme možda ispadne neka tura,
  5. Iskreno malo je puno. Ili drze cenu er 6n ili ovi sto prodaju nemaju veze sa realnoscu. Bez uvrede ali nov glanc kosta 5605 eura bez ABSa. Probaj da mu oboris cenu. Ako si resio da uzmes bas taj model , srecno sa kupovinom.
  6. Možda nije muzika po ukusu ali baja leti.
  7. Nek te služi aždaja puno, puno, puno kilometara....
  8. Juče registovao 19720 dinara sa tehničkim. Iznenadio sam se .
  9. Stvarno se nesecam, to je bilo pre tri godine. To sto je dekla farbana moze i nemora da znaci. Mozda je vlasnik neki perfekcionista pa ofarbao da se sija a mozda je klizao po betonu pa su pale popravke. To neces znati dok neskines deklu a o toga nema nista . Ima jos nesto ako na toj strani gde je farbana dekla suvozacevi sklopljeni fuzasteri izribani i drzaci istih onda je taj klizao. Sad je pri kraju sezona tako da ce se i motori vise prodavati. Prati oglase do nove godine obicno budu po normalnim cenama. Tako je to kad se kupuje polovno, macka u dzaku.
  10. Jel ima neko ideju gde može da se kupi termostat i termo davač za er6n?
  11. A ja se baš danas navozao motorom. Još duvao topao vetrić podigo flip-up kacigu i da vidiš miline. U gradu ludnica gužva na svakom semaforu. U kolima se ljudi kuvaju a ja lepo se provučem pored nih i ćao. Nebise menjao sa njima nema ti para. A sad ko kako voli,neko motorom,neko kolima,a neko biciklom,stvar ukusa ( a o njima nevredi raspavljati)
  12. Angei eye cob led par(aliexpres kina) 9eur, projektori 2kom sa maskom 40eur xenon sijalice 2kom h1 15eur xenon balasti 2 kom oko 40eur i ako nedaj boze sjebes far, nov originale 280eur
  13. I ja sam pocastio lepoticu sa angel eye , projektorima i kompet led sijalicama.
  14. I kako ti se čini? Da li grmii?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja