Jump to content

Moto Zajednica

Deki offroad

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Deki offroad

  • Rođendan 20.02.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pancevo
  • Motocikl
    Yamaha Majesty 400

Poslednji posetioci profila

595 profile views

Deki offroad's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pesak je suv i rastresit, pre neki dan sam bio da se provozam. Bice malo vise akcije jer motor plese kako hoce Samo vreme da posluzi.
  2. Menjao sam sve sa drugog motora, kapu, kabal i bobinu. I bez kape sam probao. baca 10, 15mm varnicu kad udaljim kabal od svecice.
  3. Iz Panceva sam. Meni se sve cini da je struja zeza. Tako prekida u radu i ugasi se odjednm kao kad izgubi varnicu. Cak hoce i da vrati unazad, kao da baci varnicu pre vremena. Evo nekoliko sati se zezam sa njom i nista se ne menja. Gledao sam da nije okrenula magnet, kajla dobro stoji, uzubljena je kako treba, otkacio sam prekidac od nogare, da ne pravi on neki spoj. Cdi sam stavio na drugi motor i sa drugog na nju onaj drugi radi i sa njenim, a ona nikako. Trazio neki spoj po instalaciji, sve dobro izgleda. Sta je moglo tako odjednom da pobrljavi, stvarno nemam ideje vise. Skidao sam filter za vazduh, da je ne gusi, pa sam probao da joj zapusim vazduh, da dobije vise goriva, i opet nista. Jednostavno trokira i nikako nece gas da primi.
  4. Karburatori ocisceni ocisceni, dovod goriva isto, svecica nova po katalogu, ali motor i dalje zeza. Sad je pocela i da puca na auspuh, radi samo pod sauhom, ugasi se cim pustim ispod 2000 obrtaja. Ima li neko ideju sta jos moze da joj bude? Hvala unapred.
  5. Hvala na savetu, pokusacu, pa javljam da li sam uspeo. Samo mi nikako nije jasno kako jedan cilindar tako da zeza. Imao sam hondu 1000F pre pegasa i kod nje se desavalo neki put da zeza neki karburator ili svecica, pa ne radi lepo, ali to su 4 cilindra i zavise jedan od drugog, a ovo cudo sa jednim i pobrljavi totalno.
  6. Pozdrav svim bajkerima. Moze li neko da mi da neki savet sta da radim? Kupio sam Pegaso 650 1998 god. pre mesec dana i sve bilo super do juce, kada sam u voznji primetio da radi drugacije, gubi gas i po malo trokira. Zaustavim se, motor se ugasi na leru. Upalim, nece da primi gas, samo prekida, kao da je probila svecica. Probam zamenim svecicu, isto. Pokusam sa drugom bobinom, isto. Ispustim sav benzin, mislio sam da ima vode, sipam drugi, ali i dalje isto. Ne znam sta jos da pokusam, pomozite ako je neko imao slicnih problema i zna kako da resim to.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja