Jump to content

Moto Zajednica

cosmic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    58
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.adv-tracks.com/

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Split
  • Motocikl
    Yamaha XT1200Z

Poslednji posetioci profila

5337 profile views

cosmic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

95

Reputacija u zajednici

  1. Dodam vam još koju, pa možete složiti neki slajd sejver.
  2. Sta se ovom desilo, uvukao vodu u airbox?Ma jok...usisa san rijetku vrstu zaštićenog leptira, pa rekoh ajmo ga spasit...
  3. Durex kabanica Razumili smo se... ; )
  4. Ovo će bit susret za pamćenje... ne propuštam ni za živu glavu, makar sikire padale...
  5. Oće tribat kabanica???
  6. Evo jedne friške...
  7. Ovaj Kepin prijedlog o jednoj etapi nije loša ideja, dapače. Nešto ala Rally za bečare. Daleko više faktora će biti uključeno u konačnom rezultatu za razliku od dosadašnje prakse. Definitivno bolje nego ležarina na livadi, cuga, panceta i onda pun gas.
  8. I ja bih rado,samo je ova godina puna izuzetno dobrih off road događaja, ali za sljedeću, tj. 2017. godinu ,taj dio svita mi ulazi u uži izbor.
  9. Ja bi rado jednu ovakovu...
  10. Hehe.. Daleko je to od kraja... Gadni se planovi kuju, samo mi cure stalno kasicu prasicu prazne. Polugica je sa www.off-the-road.de Uzeo sam ju zbog ovoga... Kao što vidiš sa slike, udaljenost pomoćnog dijela je također podesiva. Na moju žalost, najudaljenija postavka je ista kao kod oem polugice, što znači da se u odnosu na fabričku može samo smanjiti udaljenost. Vjerovatno bi pasalo nekom sa ženskim stopalom. Nedostatak ove polugice, uz očiglednu prednost, je cijena i materijal. Alu je fin ali krt. Tvornički sam 20 puta skrivio i to uvijek radi fiksnog dijela sa gumicom, ali se lako vrati jer je od vulgaris željeza. Ova to nebi preživjela, ali pomični dio očigledno ima smisla. Deflektori služe upravo za to... Deflektiraju vjetar (bube, muhe, atmosferlije) dalje od vozača. Ima ih i bmw, samo ih vjerovatno treba masno doplatiti.
  11. Da, vozim teren, ali ovo se spremam za južne krajeve. I to cestom. Po terenu mi je i ovaj dobar, jer vozim na nogama. Mali tvornički vizir na Touratech podesivom nosaču radi extra. No, nađoh još jednu modifikaciju u mobitelu, pa da podjelim sa vama, dok sam na pauzi. Tvorničke štafne (nemam pojma kako se to kod vas zove) su odlične za vožnju cestom. Gumeni dio se lako odstrani za vožnju terenom, ali uz sve to su jednostavno slabe. Ima i gorih, puno gorih, ali to ne znači da ove nisu mogle biti bolje. Dugo sam se mislio i premišljao, te sam konačno nakon 40tkm odlučio potrošiti tih 130$. Tvornička će ugradnja sasvim solidno obaviti posao na nekom kraćem izletu po terenu i suhom,ali kad se vozi 100,200 i više km na nogama, postaji vrlo neugodne, a prolaskom kroz lokvu i vrlo kliske. Fastway F3 štafne se mogu prilagoditi na više načina: *Normalna ili niska (Low boy) pozicija za visoke. (tako su moje instalirane) *kut u odnosu na tlo...od vodoravnog pa do nekog određenog kuta, što paše za agresivnije off road vožnju *svaki se vijak zasebno može podešavati, tj. Imbus ključem podešavati visina. Opet, niže za normalnu uporabu, više za teren. Sad je to druga pjesma! Mogao bih do BG potegnuti na nogama. Pri normalnoj vožnji nema skoro nikakve razlike, osim što obične tenisice ne mogu uopće proklizati, pa traži malo navikavanja kod šaltanja. Topla preporuka nekom tko traži zamjenu za bilo koje tvornički ugrađene štafne.
  12. Moja ih je upravo izgubila. Nakon 4 godine, po prvi put ću ih skinuti u nadi da poboljšam cirkulaciju vjetra,za vrijeme žege. Rev'it Sand 2 je vjerovatno jakna sa najvećim zip otvorima na tržištu, ali do njih ništa ne dolazi. Da budem siguran u uspeh, naručio sam i ovo... Ali ću ga malo prekrojiti, da dobijem ovo... Zaštita od vjetra mi nikada nije predstavljala problem. Za to imam kola.
  13. Di ćemo se naći? Sarajevo čevapi??
  14. Lipo proljetno vrime će nas pratit na putu od Splita... Kijamet žešći.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja