Jump to content

Moto Zajednica

MilanHurricane

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

MilanHurricane's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ok hvala. Javicu sta se desava kad ga zamenim.
  2. Dzijaneli je izduv ili? Izvini slabo se razumem u te stvari.
  3. Haha ma kakvi to. Meni treba neka najeftinija varijanta cisto na ovih 65-67km/h da dobijem jos 5-10km/h na sat.
  4. Da druze, promenio sam tu granu ide bolje dosta. Mnogo vise snage se oseca i ide 65km/h. Sta bi mogao da mu zamenim jos da dobijem barem jos 10km/h? Rolnice i kajs nisam dirao nikad za ovih 12300km. Ima lep start
  5. Kod brata je sve isto, barem na oko deluje da je sve fabricki,audpuh je fabricki,jedino cev od izduva je veceg precnika i nema tu cevcicu vise. Ide mu oko 70-75km/h
  6. Probao sam da otkacim to crevce,nista se nije promenilo,barem ja nisam osetio.
  7. Koliko ti je isao dok je bilo sve fabricki? Brat i ja smo kupili na istom mestu isto Huriccane al je on posle dve godine skinuo blokadu, u to vreme je platio oko 20-30e i ide mu skuter 75 kao metak. Tad mi je rekao da mu je majstor menjao taj iduv dole ili lulu kako se to vec zove,ja sad imam onu jednu vecu cev i jednu malu cevcicu sto ide sa izduva do auuspuha,tacnije sa te cevcice se opet vraca neka kolicina izduva negde u motor preko nekog gumenog creva.
  8. Izvini sto ti se ubacujem u post. Zanima me jel zna neko gde mogu kupiti original delove za skidanje blokade na Keeway Huriccane skuteru? Tacnije,treba mi sira ona lula ili kako je neko zove ona cev sto ide od motora do auspuha pozadi i valjda rolnice druge kako sam razumeo majstora. Motor ima predjenih 12000km nikad do sad nisam menjao kajs,rolnice itd... Na motoru je sve fabricko,osim sto sam cistio karburator,menjao svecice,filter vazduha i tako neke sitnice cisto odrzavanje malo. Motor i dalje ide extra,sad se malo razradio pa ide do 60km/h ali bih ipak skinuo tu blokadu da moze terati barem na 70km/h :)
  9. Zdravo drugari! Jel moze neko da mi kaze gde se nalazi onaj dzek za alarm na keeway hurricane 49cc? Hteo saam da kupim alarm sa daljinskim paljenjem za moju masinu ali ne mogu da nadjem nigde taj dzek i onda ne bih da bacam pare bzvz ako ne mogu to sam da povezem . Ja sam uspeo da nadjem samo neke dve slobodne zice dole kod filtera goriva od prilike.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja