Jump to content

Moto Zajednica

markidjanipd

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu markidjanipd

  • Rođendan 31.05.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Prijedor RS
  • Motocikl
    yamaha majesty 400 2004

markidjanipd's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. S sad sto se tiče ramena, on je kao nov, rolice prednji varijator odličane! Vidi se da je mjenjana lamela marke ferodo ima pet krakova i nova je ali je tvrda i nije hvata za korpu cijelom duzinom! Znala je da zaskripi u startu! Tako da je na korpi napravila mali zub! Kasnije smo to poravnali minimalno! I motor je poslije tog išao bez ikakvih problema i sa dosta manje onog normalnog podrhtavanja...
  2. Mislim da nije do kompresije, motor je išao normalno, nije se osjećala nikakva promjena i onda u par dana ovaj problem. Ima li on neki filter goriva koji bi se mogao zaprljati? Da nije do pumpe za gorivo pa da nema dovoljno benzina? Skidao sam glavnu diznu i ona na kontakt baci u krugu maglu bez raspanja i čista je!
  3. U prijedoru nema nijedan servis za yamahu. Ima u sarajevu i u novoj gorici, to mi je daleko! Nemogu uraditi dijagnostiku! Neprijavljuje mi nikakvu gresku,napali se lampica! Jel neko možda zna kako da se mehanicki to odradi kao kod peugeota ili gilere, ono kao kontakt gas do kraja pa kocnica, zatim lampica odbroji pa se resetuje!!!
  4. pozdrav svima!! imam problem sa yamaha majesty 400! prvi dan motor kao da gubi snagu, znaci dvoje na motoru kao da mu je tesko al jos uvijek nekeko ide. drugi dan nema ture do 50kmh a zatim sve normalno do nekih 130kmh. treci dan motor je na nogarama prima gas ide skkroz u obrtaje, al kad krenem da ga vozim njega nesto gusi i jednostavno nece da vuce, treba mu vjecnost da nabije do 100kmh!!
  5. pozdrav svima!! imam problem sa yamaha majesty 400! prvi dan motor kao da gubi snagu, znaci dvoje na motoru kao da mu je tesko al jos uvijek nekeko ide. drugi dan nema ture do 50kmh a zatim sve normalno do nekih 130kmh. treci dan motor ja na nogarama prima gas ide skkroz u obrtaje, al kad krenem da ga vozim njega nesto gusi i jednostavno nece da vuce, treba mu vjecnost da nabije do 100kmh!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja