Jump to content

Moto Zajednica

ayakashi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Indjija
  • Motocikl
    Yamaha TDM 850 3VD

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ayakashi's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. ayakashi

    Tdm 850 auspuh

    Resio sam da skinem fabricki auspuh i da stavim jedan top.e sad da li neko zna ko radi cevi i da li neko od njih ima sablon za cev da ne moram da idem u servis.
  2. Jedno pitanje da li je ista cev na fzs 1000 i na fz1 .posto mi se cini da ima mala razlika ali nisam siguran. da ne bih narucio a da mi ne odgovara. ako neko ima da proda slobodno nek pusti poruku.
  3. Juce mi covek iz N.karlovaca ili ti Sasa napravio sajlu za kilometar sat za TDM-850. nisam imao sajlu posto je prethodni vlasnik bacio kad mu je pukla , znaci samo buzir i kostala me sajla 500 din.inace ima i buzire i sve vrste sajli. ako nekom treba kontak broj nek pm.
  4. crkao mi automat ,pa mi interesuje gde nabaviti drugi . i ako nema original koji moze zamenski da se ubaci?
  5. pozdrav svima . ako sam pogresio mesto admin slobodno nek obrise ili premesti temu. konkretno relej je pustio malo jaci napon i spalio mi CDI. e sad nije crkao ceo cdi nego samo onaj tranzistor ili sta je vec. akoneko zna gde moze da se nabavi bio bih zahvalan na svakoj informaciji . evo i slika sa obelezenim tim tranzistorom D2141.
  6. Pre neki dan burazer upali motor bez akumulatora i crkne regler .gledao sam po netu da nadjem ali i kad nadjem neke nisam siguran da je to taj deo , pa bih molio za pomoc. na delu pise oznaka kymco d 406 , pa ako neko zna gde ima da se uzme polovan a dobar ili vec ako mora nov bio bih veoma zahvalan na informaciji. hvala unapred
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja