Jump to content

Moto Zajednica

sm kronreif

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu sm kronreif

  • Rođendan 02.07.1985.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Zemun
  • Motocikl
    honda hornet

sm kronreif's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Cao svima , posto ima dosta diskusije o visini vozaca za naked motore , ja imam 2 metra i 100kg pa me zanima ima li neko mojih gabarita iskustvo sa nakeed motorima i r modelima , posto volim sportsku voznju i dosta konja ) pa da moze da napise nesto. ja sam imao iskustva sa hondom hornet (uklopio sam se ) , kawasaki ninja zx6r 2004 god (uklopio se ) bar meni nije bio problem da se vozim i suzuki k7 750 , njega nisam mogao da vozim preko 200 vetar je hteo da me otkine sa motora i gledao sam nesto z1000 2005, ali ne bih da ispecem noge na motor
  2. ja sam vozio ovu makinu u supermoto varijanti, i ne ide lose ,sjajan je za pocetnike , ja sam sa njim presao 7000km i na zadnjem tocku su mi pukli srafovi, lancanik se vrti, a tocak ne, mislim da im je to mana svima,ali nije skupo da se namesti, posle toga, sipaj i vozi. meni je trosio 4l posto sam stalno zabadao medju gas preporucujem svima koji ga zele , nek se ne plase kineza ovaj motor je super. i jos samo ono za ne otpozdraavljanje motorista, pravi bajkeri ce ti se javiti uvek ,ja ih pozdravljam i kolima kad idem i uvek otpozdrave .
  3. sm kronreif

    LC4 640

    vozio u sm varijanti , ne mnogo ,ali ono sto sam vozio odusevio se , volio bi da ga uzmem i uzecu ga verovatno
  4. Dobrodosao druze , ja vozio yamahu majesty 250 , super stvar ..
  5. Aj ponovo , ja sam Sava iz Bg-a , imam 26 god ,motor vozim od 17-te , trenutno vozim kawasaki kle , nisam dosao da prodam motor , vec zato sto sam big fan , pa bih podelio iskustva sa ostalim ljubiteljima dvotockasa.. poz za sve i hvala svima koji su mi pozeli dobrdoslicu..
  6. Cao svima, hteo bi da se informisem o iskustima vozaca ova tri modela , kako bi mi pomogli u izboru kupovine jednog od njh. ljubitelj sam ogromni sm motora , hvala svima bajkerima u napred, inace ,za sad vozim kle i prodajem ga..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja