Jump to content

Moto Zajednica

Dexster

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dexster

  • Rođendan 13.03.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Paracin
  • Motocikl
    Yamaha R1 RN04

Contact Methods

  • Skype
    Dex.PN

Poslednji posetioci profila

1720 profile views

Dexster's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Uz to, zaboravih, sta se sekiras za tablice, policajac ih je sigurno zapazio i zapamtio. Uz to ima i kamera po Beogradu, snimila ga je vec neka, naci ce ga, a tvoje je samo posle da ga oderes sa advokatom. Krajnji bezobrazluk sta pojedinci za volanom sebi daju za pravo !!!
  2. Sumnjam...pandurski su uglavnom teget boje i mozda po neka bela sa ratkapnama... Bar one koje sam do sada ja vidjao... Ima i drugih boja, pa i ove Ti si se bas nameracio na policiju, cesce voze drugi takva kola nego policija !!!
  3. Odlican snimak, prelepi predeli. Svaka cast !!!
  4. Svaka cast na putopisu, snimak je za svako postovanje !!!
  5. Stigo mi paket iz Luisa :D

    1. Prikaži prethodne komentare  2 more
    2. Gvozden

      Gvozden

      a platio si im kako? Unapred, preko koje banke? Sta se placa kod nas?

       

    3. Dexster

      Dexster

      platio sam im unapred, sto kosta jos nekih 1900 dinara i carinu i nas porez 6800 dinara. Nije bas jeftino ali ...

    4. Dexster

      Dexster

      a, da carina i porez je na iznos od 186 E, da ne dodje do zabune ...

  6. puno postovanje za avanturu !!!
  7. Kaciga sasvim prilici motoru iz 54-te, neverujem da bi te policija i zaustavila ako je nosis sem mozda da s divi masini a tad sigurno ti ne bi ni gledali da li kaciga ima ili nema sertifikat . Mada jeste rizicno nositi je u saobracaju, verujem da ces ti paziti kako vozis ali za druge ...
  8. Koliko je meni poznato, za ne atestiranu kacigu nikom nije pisana kazna. A i csto sumnjam da iko u policiji ( osim bjkera ) zna gde stoi i kako treba da izgleda atest ( to bar vazi za manja mesta u Srbiji ). A za zakonsku regulativu cu pogledati pa ti pisem naknadno.
  9. Tema je pocela totalno pozitivnom pricom o tome kako je ortak prijavio kradju koju je video.Ljudi,kradja je kradja!!! Ona od 1000 dinara ili ona od 100.000, jos ako je liko koji krade narkoman,tu nema nikakvog opravdanja.Mouse0 svaka cast. Problem je tuzilastvo koje tumaci sve po sopstvenom nahodjenju i nalogu sa vrha. Zakon je tu tek negde na marginama. I te teske telesne povrede malo su diskutabilne, kada su nastale i kao posledica cega,saobracake ili batina... (inace,i ti imas pravo njega a tuzis za povrede koje ti je naneo u saobracajnoj nesreci gde cete verovatno izaci na isto sa odstetama pa ces ustedeti na davanju para pijanoj budali,ne da opravdavam to sto si ga tukao...) A za moraliste pitanje,da li bi pijanica bila bivena da je neko od vama slicnih stao (sto je zakonska obaveza) da pruzi pomoc povredjenima,mozda onda pijanac ne bi psovao ili bi Mouse0 imao svedoka koji bi ispricao sta se sve desilo i kako. Dok god svi gledamo u svoje dvoriste i ne brinemo jedni za druge niko nam ne moze pomoci. U svakom slucaju pozitivan primer za sve!!!
  10. pa to je to,mora da radi,pritisni zajedno i select i reset dugme i ne pustaj dok ne pocne sat da trepce.
  11. Zanimljiva situacija! Nejasno mi je zasto nigde nema znaka za raskrsnicu kao ni znaka koji upucuje na prvenstvo prolaza. Za saobracajku,ako izuzmemo momenat da neznamo ko ima prvenstvo prolaza, kriva je brzina kretana motorcikla.Mada ima mnogo momenata koje neznamo gledajuci ovaj klip pa je tesko doneti tacan zakljucak o krivici ali ono sto je sigurno je da je brzina kretanja motora bila manja posledice bi bile znatno manje ili ih ne bi ni bilo drugim recima : pamet u glavu i lakse na gasu ( bar kad neznamo put )
  12. Dexster

    ZX10-R

    gde i kad moze da se pogleda masince ?
  13. Nisam citao statistiku o nesracama na putevim Srbije ali pouzdano znam da je,bar od nas, statistika tacan zbir netacnih podataka ... posebno sa ovim novim zakonom o bezbednosti saobracaja. Verujem da je svaka statistika objavljna na tu temu skrojena da izgleda da je doneti zakon nesto promenio a u stvarnosti je situacija ista ako ne i gora pre donosenja ovog aktuelnog zakona.
  14. Ma mi smo cudan narod ( za druge narode neznam ) . Kada bi imao dinar za svaki put kada mi neko kaze da mu kaciga ne treba i da on pazljivo vozi ili sto je jos gore da je vozio motor jos dok ja nisam znao sta je to, bio bih bogat covek. najjace objasnjenje mi je bilo kada je jedna devojka u nekom razgovoru rekla da ona nezna zasto treba da nosi kacigu jer kada je nosi onda je niko u gradu ne vidi da je prosla na skuteru .... Inace nije bilo efekta objasniti joj cemu kaciga sluzi. Mada jos mi je gori bio komentar jedne starije gospodje ciji je sin trebalo da plati kaznu zato sto nije nosio kacigu koja je rekla kako je to gluost sto on eto mora da plati kaznu kad on time sto nije nosio kacigu nije nikog drugog ugrozio do samog sebe !!! Pa mislim ... sta reci ....
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja