Jump to content

Moto Zajednica

nesone

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

nesone's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Kad izlazi Auto Bild sa testom? hvala unapred.
  2. Sve je jasno sto kazes, to se i meni svidja. Narocito potrosnja, i cena. Po svemu sudeci imace dobru prodaju. No, videcemo. Ipak je to Honda.
  3. Ovaj test sam i ja procitao, ali kada se cuje iz 1. ruke od nekog od nas, to je prava stvar.
  4. Skuteras, svaka cast na odgovoru. Ovo je i mene interesovalo za nas vislje i malo teze. Znaci ne izgleda se nezgrapno na njemu? Nikako da ugrabim vremena da odem da ga pogledam. Jesi li ga malo duze vozio? Kakve su mu kocnice? Napisi sve sto ti padne na pamet jer me interesuje. Hvala ti na odgovoru unapred, pozdav
  5. Ovo i mene interesuje, jesi li ga isprobao? Da li je za visoke vozace?
  6. Hvala za link. Procitao sam pre nego sto sam postavio temu. Ako neko od bajkera ima Fuji ili Canon neka napise svoje misljenje o aparatu.
  7. Postovani clanovi foruma, prvo da Vas sve pozdravim. Posto se blizi polako vreme godisnjih odmora, resio sam da na vreme kupim f. aparat. Zamolio bih iskusne forumase da mi napisu prednosti i mane oba modela, i koji se po Vama bolji pokazao za sve uslove fotografisanja. Znaci, prvenstveno zelim amatersko fotografisanje, i da fotografija bude sto verodostojnija. Ako imate neki drugi predlog u okviru ove cene, rado cu procitati. Hvala Vam svima unapred na odgovoru, sve najbolje, i dobar vetar u ledja! pozdrav.
  8. Znas kad kupis prvi svoj motor i to onaj koji si zeleo pritom ga pazis i mackas i na svaki i naizgled cudan zvuk teras na proveru. A najverovatnije da cu na prolece da kupim isti ovakav,cak isto godiste koliko sam zadovoljan. Pozdrav Ova 1. recenica me je podsetila na mladost... Svaka cast, srecno sa prodajom.
  9. Greška, moraš uplatiti i upisati se u auto školu, do 09.12.2009, i moraš položiti do 10.03 .2010, a ako ne položiš do tog 10.nastavljaš polaganje po novom zakonu, i naravno sa novom dozvolom i novim začkoljicama .....inače novi zakon stupa na snagu od 10.12.2009. ovo su informacije od policajca koji dolazi kod mog drugara u auto školu na polaganje......... Dragane, zar nije bilo reci da ce motocikli velikih kubikaza, moci da se voze sa navrsenih 22 ili 23 godine?
  10. 2t, hvala svima na odgovorima, skuter ce voziti moj sin, a ja po neki put. poz.
  11. Kupljen danas Super 8, po meni starijem prelepo izgleda! Hvala Vam svima na dosadasnjim odgovorima, ali pitanja ima jos. 1.Kako razraditi motor? Ako moze malo detaljnije neko da napise ili da mi da sajt gde mogu procitati, 2. Koje ulje kvalitetno mi preporucujete za gorivo? 3. Prodavac mi nesto naprica da u motoru nema ulja, nego da je u nekoj masti ??? ??? ??? Poz, svim bajkerima i dobar vetar u ledja! nesone
  12. Postovani clanovi foruma, koji od ova 2 skutera kupiti decaku od 15 godina? Da li su agregati isti, koje si im prednosti i mane? Super 8 je 1350 e, a Super 9 je 1780e. Napisite mi Vasa misljenja. Hvala Vam unapred. Pozdrav svima.
  13. Ocigledno niko ne obraca paynju na datume postova! vole ljudi masine, nije bitan date!
  14. nesone

    TDM ili V-Strom?

    Ovo nije SV maskiran u Stroma. Ovo je Strom koji je dobro istuningovan. Bio je ceo tekst o preradi u Moto Pulsu. A ja sam ga slikao u Umagu ove godine. http://v-strom.com.hr/index.php?topic=4717.msg36595#msg36595
  15. nesone

    MODEKA

    http://www.3t-racing.com/
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja