Jump to content

Moto Zajednica

illuminated

Članovi
  • Broj tema i poruka

    120
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: illuminated

  1. 1. alexanto 2. LuckyVladano 3. bojan transalp 4. AlexaBGD 5. pedjabgd 6. Bruno 68 7. Arakis 8. mrle 9. BorisZ 10. Sasha P 11. Skols 12. dejan-bandit1200 13. Kowalski 14. fanky 15. Black Adder 16. Harry 17. tomaesp 18. Satelis 19. Giga Kle 20. BokyBoy 21. Darko Mihajlovic 22. mikeli 23. GR 46 24. DorćolAC 25. wiggin 26. brzi gonzales 27. DarkoB 28. Dejan + 5 29. Milan i Ivana Motomania 30. Marko07 31. matori351 32. Loshmi Capo 33. korniSh1 34. miskomi 35.Salez 36. BigDaddy 37. VukiTA 38.Sashac & Duca 39. Kuzma63 40. illuminated
  2. Malo se kasnije uključujem, nadam se da nije kasno Moj brat poklanja dve Antistres masaže u Salonu za masažu Holistic. Vidimo se večeras!
  3. I ja upravo čitam: http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/602614/Devojka-oborena-sa-motora-kod-Muzeja-25-maj-bez-svesti-prevezena-u-Urgentni-centar Prošao sam tamo oko 19h ali ništa nije bilo...
  4. Ima kamera koja je postavljena u Starine Novaka i snima smer ka hali Pionir. Okida na prolaz na crveno i ukoliko vozila u tom smeru voze preko 40kmh. Evo kamere.
  5. Hvala! Za firmware: ugasi stanicu, drzi br. "5" svo vreme dok je ponovo palis i pokazace oznaku firmware-a na ekranu. Verzija firmware-a se sastoji od 6 karaktera, prvi je sigurno slovo ("U" ili "B").
  6. Koji je kapacitet baterije i koju verziju firmware-a ima stanica?
  7. Po satnici sa linka koji si postovao, njihova karting voznja pocinje tek u 14h
  8. Hehe,hvala samo sto sam ja isao sa jos jednim saputnikom tako da je, statisticki, svakom od nas "pripalo" po dva tocka
  9. Ako nekome ne radi link koji sam gore postavio do celog albuma sa slikama (trazi Google nalog da bi se moglo videti), ovo bi trebalo da radi: https://drive.google.com/folderview?id=0Bx5-2_06aaY9dll5MXQxd0RoOG8&usp=sharing
  10. Svaka cast majstoru za kotlicem i celoj ekipi koja je bila danas! Evo nekoliko izdvojenih slika, link ka celom albumu je na kraju posta. BJB Gulas 2015 album
  11. 1. Arakis & Goca 2. pedjbgd & Kaja 3. Marre 4. Sashac& Ana(izdrzacu) 5. marko4522 i Petrana 6. Bojan transalp 7. MICALXC & Maja 8. Caparin 9. Djomla + 1 10. BaneVuk58 11. Igor & Ivana 12. Zeka i Bilja 13. dejan-bandit 14. VladaSD & Vesna 15. ZEMZEM 16.SharkY & možda nežnija polovina 17. illuminated 18.
  12. Dokle se stiglo sa organizacijom smestaja, jesu poznate makar opcije?
  13. Hehe, ko kaze da hiljadarka nije imala isto sve to?
  14. ti imas dete od fazera...sedi na iljadarku...:)Nemo pricas kad ne znas... Vozio sam hiljadarku par godina, 2002. godiste a sada FZ6 2006. FZ6 mnoooogo vise greje od hiljadarke, pre svega zbog aluminijumskog rama koji prenosi toplotu sa motora.
  15. Trebali ste da se javite ne secam se ni da sam ovu Suzu negde video tamo... Inace, manifestacija je bila katastrofa. Mi smo dosli oko 14h (ne moz' da odes na Frusku Goru a da to ne uradis najdaljim mogucim putem, narocito kad ides sa nekim ko "zna" put ), saznali da se porcije ja'njetine dele samo za neke "bonove" kojih je bilo valjda 400 komada i svi su prodati mnogo pre nego sto smo mi dosli. A i da smo stigli za te bonove, 400 ljudi je posluzivao jedan covek (na tom najvecem sacu) pa bih verovatno opet sisao pre do Sremskih Karlovaca da se najedem ko covek (kao sto smo i uradili) nego cekao... Inace, kafanica odmah preko puta Saborne Crkve u Sremskim Karlovcima, na cosku, je pun pogodak. Cujem da je cak u kafani na tom izletistu (gde je bila manifestacija) nestalo mesa vec oko 15h. Bas je mnogo zakazala organizacija. Nisu trebali toliko da reklamiraju, jbg...
  16. Okupljanje u 11h na Zmaju, pa put Strazilova. Ovo je ruta od sezdesetak kilometara: https://goo.gl/maps/VoDnR
  17. 360 je porcija iz tog rekordno velikog saca (140kg), ali to je to, da. Mora da se vidi/proba...
  18. U Subotu 29.08., u Strazilovu. se odrzava Sacijada sa temom "jagnjetina pod sacem" Ucesnici iz Srbije i inostranstva. Vise detalja ovde: http://vikendica.net/index.php/sacijada Kao neko ko je rodjen i odrastao u Pirotu, imam nameru da odem sa par prijatelja da vidimo kako se to radi na Fruskoj Gori. Jos uvek ne postoji tacan vremenski okvir odlaska i povratka (Bg-Strazilovo-Bg), ali ako ima interesenata - organizovacemo se (za polaske iz Bg-a). Manifestacija pocinje u podne i traje do 20h.
  19. Po informacijama koje ja imam (od prijatelja iz Makedonije) - ne treba ici na MK-GR granicu danas i sutra sigurno... Ako moras da krenes nocas, idi na Nis-Pirot-Gradina-Sofija, pa jug. Ohrid je trenutno OK, odn. mozes tamo bez problema da stignes, ali ako odande ides za GR vec sutra ili prekosutra - opet, bolje menjaj rutu.
  20. Ima da se kupi, da... Ja sam za Kappa kofer kupio u Motomaniji kit za elektrifikaciju kofera, sad, ne secam se da li je bio zasebno ili u okviru svetala za kofer ali mozes da pozoves ili svratis i pitas/pogledas.
  21. @markone: poslednja je verzija mape, redovno se update-uje Evo jednog primera: Lucice, selo pored Prijepolja, BaseCamp nalazi bez problema: Na uredjaju ne moze da ga nadje: Isto vazi i za gomilu tako manjih mesta (npr. Mrsinci pored Cacka, itd...).
  22. Pitanje za vlasnike Zumo 590LM: da li i vi imate problem sa pretragom mesta na uredjaju? Ukoliko planiram neku rutu preko BaseCamp-a, na racunaru, mogu da nadjem bilo sta i bilo gde (i to kasnije bez problema prebacim na uredjaj). Ukoliko pretragu vrsim na samom uredjaju, nema sanse da nadjem neko manje mesto ili selo, planinu itd... Da li je do nekih podesavanja problem ili je nesto falicno kod mene?
  23. Moj poznanik je imao totalnu stetu na autu prosle godine (plus je bio povredjen, zavrsio sa kragnom) i krivac za nezgodu je bio osiguran u Dunavu. Do danas nije dobio ni dinara. Izbegavati ih u sirokom luku.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja