Jump to content

Moto Zajednica

Učitelj Splinter

Članovi
  • Broj tema i poruka

    149
  • Pridružio se

O članu Učitelj Splinter

  • Rođendan 06.10.1969.

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.youtube.com/c/Bajkerizmi

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Srbija
  • Motocikl
    Harley Davidson

Poslednji posetioci profila

2652 profile views

Učitelj Splinter's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

208

Reputacija u zajednici

  1. И ове године, мало безобразно, по шеталишту Херцег Новог! Одустати од мотора, за мене значи "потписати капитулацију"!
  2. И ове године по старој Србији.
  3. Требао ми је да замени уље и филтер. Договор у одређено време је пао, али ( баш ме нервира ово али) позвао сам га телефоном у договорено време али њега није било ту. Морао је неодложно да оде негде. Верујем да је тако, само ако је здравље најближих у питању. Нисам добио објашњење, што би по мом мишљењу било сасвим пристојно и прихватљиво. Да не кажем део поштовања муштерије од које очекујеш да ти дође поново, а можда и не очекујеш па се на тај и такав начин поставиш. Свакако поштујем и једно и друго. Мене, не само он, већ било који мајстор, неће никад видети уколико има такав однос према муштерији. Кажу, "мајсторска посла!" Не желим и нећу да прихватим та "посла" као изговор.
  4. Да освежим тему са две фотке са овогодишњег путешествија по црногорском приморију.
  5. Продужена регистрација до `````2023.
  6. Harley Davidson Evolution Hardtail Custom WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Harley Davidson Evolution Hardtail Custom, 1988. godište, Chopper / Cruiser, vozilo prešlo 12900 km, Valjevo. Cena 13.500 € - Motori - Polovni Automobili
  7. Један од мени заиста фасцинантних прерада! РЕГИСТРОВАН!
  8. Играчку вратиш на фабрику и региструјеш.
  9. Прерада има милијарду. Можеш да направиш мотор према себи и за једну сезону три пута да мењаш изглед. Да га тако урадиш да изгледа баш онако како се теби највише свиђа, тј. да му даш лични печат. Да представиш кроз мотор свој персоналити. Стил и начин живота. Не знам да ли то може било који други мотор на тржишту. Мислим да не! Зар ово што написах није довољно?
  10. Испунио дечачки сан, али са доста додатне опреме.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja