Jump to content

Moto Zajednica

ronny

Članovi
  • Broj tema i poruka

    76
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ronny's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

52

Reputacija u zajednici

  1. pozdrav.koliko km imas na integri da su stelovali ventile.ja imam skoro 50 hiljada i u servisu mi kazu da nediram nista do 100 hiljada vele to znaju iz iskustva imao sam prije sw600 iz 2014 i prodao ju sa 82000 a nikad ventili nisu dirani .e sad ko tu koga j...
  2. recite mi kak se na mom modelu resetira dct. imam samo d i s mod plus mogucnost mjenjanja na tipke. moja je 700 2013
  3. hvala probat cu vozit u s modu pa cu vidjet jel ima kakvih poboljsanja u odnosu na d mod. bivsi vlasnik mi je rekao da po gradu koristim d mod.
  4. nema u voznji nego na malim brzinama do 60 kad salta brzine u d modu
  5. pozdrav ljudi. evo nakon zadnjeg skutera koji sam imao sw600 i s kojim sam bio zadovoljan opet sam kupio hondu uzeo sam integru 700 sa 44000 km. uredno je servisirana i od prvog gazde. naime nekako mi se cini da puno vise ima vibracija i trzanja na malim brzinama dok kod sw toga nije bilo. jel to normalno za integru ili nesto treba popravljati. ako netko od vas moze usporedit ta dva skutera ili je vozio oba nek napise sta zna
  6. ronny

    BMW R 1200 RT 2006

    Ja sam ga imao bas to godiste i vozio 3 godine.napravio 55 tkm i prodao ga dalje sa 165000 km.nikad nista nije otislo.kakav abs kakvi bakraci.sa rezervarom sam radio skoro 500 km.prodao sam ga jer mi je bio malo preglomazan i ne voli makadam pa sam uzeo gs.kupuj i samo vozi.nemas straha.
  7. Puno ti hvala za info.motor sam kupio kad je imao 145hiljada a ja sam prosao jos 17. Imao je nekoliko gazdi tak da neznam kak je vozen.proklizava mi kad se vozimo udvoje i kad ga malo opteretim a kad se zagrije i vise.ove zime to mislim odraditi pa zasad skupljam info sta me sve ceka.mehanika mi nije strani pojam al uvjek imaju neke cake oko neceg takvog pa bolje biti informiran nego nesto slomiti.hvala jos jednom i kad zapne javim se.
  8. Pozdrav bimeri.imam gs12 iz 2006 i morao bi mjenjati kvacilo i one gumice kod kardana i spoja sa getribom.imam 162 tkm i pocelo mi kvacilo proklizavati.e sad citao sam da ima neka caka kad svlacis getribu da se moze nesto poremetit a nisam upoznat sta i kako to sprijeciti.zeli li mi netko to otkriti pa makar i na pm ako nece javno bio bi jako zahvalan.pozdrav.
  9. ronny

    Bocna prikolica

    Kupujem bocnu prikolicu za motor.moze bit u losem stanju bitno da ima papire.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja