Jump to content

Moto Zajednica

mexiko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

mexiko's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. Ovo kao da si rekao na kakvom politickom mitingu, i ako ovo nije parexlenas politicka izjava, onda sam ja nesto propustio. Sr3ck0, ne kazem ja da si ti nesto lose rekao, prepoznace se onaj ko jeste. A takvih iskustava kao sto si ti imao u CG, imamo i mi, sa istom tom nasom policijom. Da ne sirimo pricu i iznosimo pojedinosti, samo bih porucio severianu da ovamo ima i onih koji su nekim drzavljanima bratske Srbije pomogli prilikom privodjenja kod sudije za prekrsaje. Pa se ode kod sudije, pa mu se kaze "ovo mi je rodjak, kum,..iz Kraljeva, mozemo li nesto da ucinimo da se ljeudi ne muce, dosli su na more, daj da mu progledamo kroz prste..." i ako se ne zna ni ko je sto je covjek. Razmisli malo prije nego napises kakvu glupost prijatelju, mani se politike, ako ti to nije osnovni posao i zivis od njega. Ni ja ne pominjem sedmi bataljon devedeseth godina i 1918 godinu, itd.
  2. Kako neko rece, ta prica oko prosipanja ulja i slep sluzbi, stara je koliko i taj put koji se odje pominje. Ali za sad je to samo prica, jer jos niko nije uhapsen i osudjen zbog toga, a nije da nije bilo prasine oko toga i po novinama i tv, a i policija je radila po tom pitanju. Kako Vlado rece, CUO je za tu pricu, a ovjde su pojedini shvati to zdravo za gotovo kako se to svakodnevno radi po CG. Da je to tacno, bilo bi toga mnogo vise na dionici puta od Podgorice do Budve, dje nije nista manja frekvecija saobracaja. A da li je nekome palo na pamet na kamione, autobuse i auta koja su moji vrsnjaci ili malo mladji (a ja sam mlad kao rosa u podne ) cija je dotrajalost i (ne)ispravnost dovela do tog ulja na putu? U toku sezone tuda prolaze na hiljade vozila svaki dan, i neminovno je da se nedje nadju fleke od ulja. Sva odgovornost je na sluzbi za odrzavanje puteva. Ulje na putu nije nesto sto se ne desava svudje. Mislim i da komentari tipa "bratska drzava" i slicno, nisu na mjestu . Cemu navodnici ? Sto je pisac htio time da kaze? Sto se tice sudija, policajaca i putara, i nasi i vasi se mogu preko badnjaka celivati, isti su. I medju jednima i drugim ima dobrih i postenih ljudi ali i fukare i magaradi koji nemaju elemenatarno kucno vaspitanje. Svaki od clanova foruma bi mogao da navede bar jednu neprijatnost koju je dozivio od policije ili suda, bilo u svojoj ili nekoj drugoj drzavi. A ja cu u bratsku (bez navodnika) Srbiju dolazit, bez obzira na pojedine ljude od zakona, koji nemaju elementarne kulture, a mozda i znanja da obavljaju svoj posao. I jos nesto, ja sam za dva mjeseca prosao oko 22 000 km ovim dijelom puta koji pominjete, od Podgorice do kolasina i dalje Mojkovca, Bijelog Polja,....i nijednom ne naidjoh na klizav kolovoz, a nije da sam sporo vozio. E sad, je li to slucajnonst ili ne, ne znam. U svakom slucaju, Vladu zelim da ponovo zajase tog njemca i da uziva.
  3. Ovako, u Podgorici, kod ovlastenog prodavca za Suzuki, novi V Strom 650 ABS kosta 8750 eura (info od prije petnaestak dana, licno pitao), sto je po mom misljenju vise nego preskupo. Misljenja sam da je stari model ljepsi, robusniji, i imam osjecaj da se na starom modeli vise sjedi "u motoru" a ne na njemu, sto je po mom misljenju bolje. Masina sa starog modela se dokazala kao pouzdana, za ovu novu tek treba da se vidi. Manji rezervoar...glupost, dvije konjske snage vise...radije bih ona dva litra goriva uzeo. Jedino sto je po mom skromnom miljenju na svom mjestu nova instrument tabla i kako rekose pojedni, bolje kocnice, koje su po prici mnogih vlasnika starijih modela bile ispod nivoa kvaliteta ostatka motora. I tako, kad bih moga da biram, radije bih kupio stari model sa 0 km, koji se jos uvjke mogu naci po EU, nego ovaj novi, bez obzira sto bi me mozda isto kostalo.
  4. Ako sam dobro procitao, najveci problem (ili da kazem mana) kod ovog modela su kocnice. Da li moze da se ugrade neke od nekog drugog proizvodjaca, i ako moze, da li bi to bila isplativa investicija?
  5. Zdravo svima, koliko vas ima Ja sam Petar iz Podgorice. Ne vozim motor, i iskreno nesto me nije to nikad previse inteesovalo, dok neki moji prijatelji nisu poceli da voze, putuju i pricaju o tome. Sad vec imam veliku zelju da im se prikljucim, naravno, samo treba zatvoriti finansijsku konstrukciju, kako se to dans lijepo kaze. Uglavnom, tu sama da pratim vasa iskustva i ponesto naucim....znanja nikad nije dosta. Pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja