Jump to content

Moto Zajednica

guta

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu guta

  • Rođendan 14.02.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    dorcol

guta's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. zvao sam da mi dotegne lanac,covek mi je mrtav hladan rekao da dodjem za 10 dana....toliko od tome. za deset dana cu da sam naucim kako se to radi pa mi on nece ni trebati.sada sam razocaran.
  2. slazem se meni je sve odradio korektno evo sad vec treci servis:)nikakav problem sve je ispostovao,motor radi kao sat:)
  3. Veliki brat je dosao i na nase ulice, zelim vam srecu,izgleda da ce nam trebati...
  4. ubijaju nam zelju za voznjom...zbog cega? para...izgleda da se danas sve svodi na to. nekada sam uzivao u voznji ,vozio po svojoj SLOBODNOJ proceni BEZBEDNO! a sada kao neki robot debil gledam gde je 50km,gde je zuta traka pa kamera,ejj to stvarno utice na mozak,.. Sada te bukvalno nasilno navikavaju da budes srecan ako naletis na policajca i platis mu da te pusti..jer ne daj boze kamera da te slikala itd... mene samo interesuje koliko ovaj napacen narod moze da podnese sranja..pozzz svima p.s . ovi policajci sa fotoaparatima sto iskacu kod pesackih prelaza su PODVRSTA <_<gospode u civilnim automobila koji snimaju prekrsioce u centru grada..ne znam dal je bilo reci i o njima, al cisto i njih da pomenem:)
  5. imam jedno pitanje:) da li neko moze da mi kaze gde mogu da nabavim migavce i rucicu menjaca za ttr 600 ,,prilicnio sam neupucen,pozz hvala:)
  6. covece sta ovde sve ima ,na svako pitanje najdem odgovor:)vise nemoram da gnjavim ljude oko sebe:)svaka cast za sajt:)

    1. guja011

      guja011

      jeste . i ne moraš platiš pivo

    2. lalajko

      lalajko

      Guto, drago mi je sto si zadovoljan! Srecna ti 2011-ta!

    3. guta

      guta

      haha hvala takodje sve najbolje

  7. e pa dobro,pa za pocetak,ime mi je Dusan iz beograda sam i obozavam motore:)he he, od letos sam u svetu dvotockasa:)a u skladu sa mogucnostima uzeo sam kineza speed 125 u reklo bi se 1000 rata:)ali u planovima mi je mozda nesto ozbiljnije za neka putovanja,iskreno udobnost mi je prvom mestu:)cuo sam da je versus dobar ali je preskup,a bmw f650 mi deluje primamljivo,dok recimo kawu kle 500 sam provozao ali mi je sediste dosta uzano:)a ovo na mom kinezu je horor:) kao na cigli da sedim:)
  8. ne znam dali da kupim Hyosung...dosta je jeftin a zeleo bih nov motor ..mada nisam siguran vredi li uopste te pare ili da se kupi par godina star kawasaki ili bmw?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja