Jump to content

Moto Zajednica

tarelic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    novi sad
  • Motocikl
    bmw

tarelic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

35

Reputacija u zajednici

  1. Miske je bio uzoran policajac, dobar drug i pre svega fantastican covek. Omiljen na poslu, u komsiluku i medju drugarima. Imao je zastitnu kacigu, vozio je normalnom brzinom, ali Gospod je odlucio da ga uzme sebi. Vecna ti slava i poslednji pozdrav od kolege saobracajca.
  2. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1992. godiste 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: jedna sezona 3. Sta mi se dopada: jeftin pri nabavci i jeftin za odrzavanje. Ma ne kvari se. Dosta snage tako da pruza priliku za uzivanje kao i veci motori. Mala potrosnja goriva. Centralni stender koji se kod novijih motora uglavnom doplacuje. Po meni odlicne kocnice. Po krivinama se odlicno vozi i obara. 4. Sta je moglo biti bolje: Zameram sto prednje vile relativno lako udare do kraja pri nailasku na neravnine na putu, na duzim relacijama poprilicno zamara ruke jer se dosta spusteno sedi, a ako se ne namestis dobro trpi i medjunozje oslonjeno na rezervoar. Za moju visinu i konstituciju mozda malen, bolje izgleda sa vozacima ispod 180 cm. 5. Moj utisak: Odlican motor za gradsku voznju i krace relacije, pouzdan i jos uvek pristojnog dizajna s obzirom na godiste.
  3. <br /><br /><br />Bilo je marsovaca, bilo je radarske kontrole, a bogami i po povratku sa koncerta priredise dobrodoslicu na ulasku u Novi Sad. Gomila policije koja je u onom njihovom tzv. levku kontrolisala sve zivo zbog alkohola pa neki nasi bajkeri zavrsise i na treznjenu u apsani. Ujutro sam prolazio a na tom mestu kontrole jos stoje parkirani motori koje nije imao ko da odveze. I tako za svaki moto susret, oni ko da nemaju druga posla nego nas vijaju.
  4. Nova cena 1290 evra. Ajde bas da vidim hoce li se iko javiti
  5. Zao mi je ali samo mi zamena za novac odgovara. Ako prodas ti pre mene javi se pa cemo trgovati.
  6. Prosto je neverovatno da je za Ladu zvalo nekoliko ljudi i na kraju sam je prodao, a za motor niko ni da pozove ako izuzmemo provokaciju na račun nedostajućeg retrovizora. Spreman sam jos malo da korigujem cenu, ali cini mi se da ce ovo tesko ici. Teska vremena izgleda, niko para nema. Jedina je uteha da cu se malo vise vozati na makini i tako mnogo vise nervirati suprugu.
  7. Lada je prodata i izlazi iz opcije. Ostaje samo motor. Cenu spustam za 100 evra i to je to. Sada mi vise nikakve zamene ne odgovaraju. Ko je zainteresovan neka dodje, pogleda i proba motor pa ce odluciti da li mu se svidja ili ne.
  8. Nasa policija vec vise od 10 godina koristi radarske uredjaje americke proizvodnje Prolaser III. Radi se o radarskim uredjajima koji rade na principu laserskog zraka. Ranije je policija koristila doplerske radarske uredjaje koji se vec vise vremena ne koriste, narocito u urbanijim sredinama. Postoji mogucnost da se ovakvi uredjaji jos uvek koriste u nekim manjim mestima, ali mislim da ih policija vise uopste ne bazdari jer su u poslednje vreme nabavljene ozbiljne kolicine radarskih uredjaja Prolaser III sa dodatom nadgradnjom za dokumentovanje prekrsaja video zapisom i ti uredjaji nose nazive Fama Laser III i T Laser. U pitanju su uredjaji sa najsavremenijim uredjajima za video dokumentovanje prekrsaja. Ovi Prolaser uredjaji se redovno bazdare, neverovatno su precizni i jednostavni za upotrebu jer se laserski zrak jednostavno usmeri na bilo koje vozilo koje se zeli meriti bez obzira da li je u koloni prvo, drugo, peto, deseto. Vise informacija imas na www.selma.rs.
  9. motor nije za tebe ocigledno.
  10. Zaboravih telefon na koji me mozete kontaktirati 064/2974703
  11. Prodajem Suzuki gs500e, 92. godiste. Motor je uvezen iz Svajcarske 2008. godine, a ove godine je prvi put registrovan na moje ime i registracija vazi do maja 2012. godine. Motor je u besprekornom stanju jer sam ga za sebe sredjivao. Nema nikakvih ulaganja. Zadnja guma je nova, a prednja moze jos ovu sezonu bez problema. Cenim ga 1450 evra jer mislim da vredi toliko. Ko bude zainteresovan pitace sta ga interesuje. Mogla bi i eventualna zamena za manji auto s tim da bi uz njega dao i Ladu Samaru 91. godiste, crvene boje, pet vrata, ugradjen plin, sve u svemu prosecna.
  12. Ova akcija vazi za celu Srbiju, samo da znate.
  13. Ajde fotografisi ih i okaci pa da vidim da li mi odgovaraju. Posebno je potrebno da se vidi kakvo im je kacenje na nosac. Imam rukavice.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja