Jump to content

Moto Zajednica

basista

Članovi
  • Broj tema i poruka

    118
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: basista

  1. Ni sam ne znam kako... Samo sam predao onaj papir iz Auto skole zajedno sa lekarskim, i rekose da dodjem sl. sedmice vozacku... I sam sam ocekivao da ce biti probna...
  2. Dakle, vreme je za nesto vece i ozbiljnije... Posto blage veze nemam o ovome sto hocu, svaka sugestija, pomoc, misljenje, pa i kritika dobro je dosla... I hvala na svemu unapred... Hm, koji od ova dva primerka, zasto da a zasto ih ne uzeti? Honda Transalp XL 650 V WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Transalp XL 650 V, 2004. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 43000 km, Negotin. Cena 2.300 € - Motori - Polovni Automobili Honda Transalp XL650V WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Transalp XL650V, 2002. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 69000 km, Bačka Palanka. Cena 2.490 € - Motori - Polovni Automobili
  3. Svaka ti cast!!! Imas zivce kao sajla za slepanje!
  4. Svaka ti cast na hrabrosti! Srecno!
  5. basista

    Peugeot 406

    Sad je sve jasno k'o dan! http://www.mondo.rs/s243102/Lifestyle/Vesti/Nova_pravila_u_saobracaju_od_4_maja.html
  6. Danas slucajno nazovem nekog lika, okolina KV, ima neke quad-ove na prodaju. I slucajno uz pricu, pitam ga dal slucajno nema anlaser za mene. Posaljem mu sliku, kaze na nekom putu je, zove me veceras-najverovatnije da ima. Cena-20e!!! Bas me obradovao, i jos nemogu da verujem da cu dobiti NOV anlaser za smesne pare.
  7. basista

    Peugeot 406

    Sto? Sta fali desnom volanu? Ja sam prvi put seo u auto sa desnim volanom kad sam ga kupio! I dovezao ga iz N.Sada bez ikakvih problema. Ma naviknes posle dva dana. Samo ti je menjac na levoj ruci-sve ostalo je isto.
  8. Mislis cenu novog, kad i ako ga nadjem da kupim?
  9. Hm, ni na kraj pameti mi nije bilo! Ma i on je neka seprtlja-nema nista na stanju, a kao ovlasteni serviser. Jedva je izlozio i 4-5 motora... Poljoprivredni sajam.... Hm, zanimljiv predlog.
  10. Svratio kod ovog u Loznici-nema. Kaze da mu donesem neke oznake ovog mog-serijski broj, koliko KW..., pa ce tek onda da pokusa dal moze negde da nabavi. A viklovanje, ovde kod mene, ovog mog 50e!!! Mnogo u P.M.!
  11. basista

    reno clio

    Zamena za http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76992-peugeot-406/page__gopid__1268348#entry1268348
  12. basista

    Peugeot 406

    Niko nista? Dajte bar nekakav komentar...
  13. MZ - Mali Zvornik. Hvala svima na odgovorima i na lekciji iz pravopisa. Cu vidim ovih dana sta cu sa njim. Hvala jos jednom.
  14. A koliko odprilike kosta vinklovanje istog?
  15. Ok, vidim ja da vi mene malo.... Alnaser ili anlaser-Svejedno je, svi znamo na sta sam mislio. Zorge: Mozda su svi oni isti, ali gledajuci slike ne bi rekao da ce svaki da mi odgovara zbog nacina kako se ovaj moj srafi-nisu svi isti.
  16. Pa to si u pravu, necu ga naci pod tim imenom. Ovo te nisam razumeo?
  17. Alnaser je riknuo, malo pre sam ga otvorio-jedna zica pukla i ona zastitna plastika oko zica kao da je stopljena. Verovatno sam ga danas pregrejao, jer mi nesto tesko pali u zadnje vreme. Druze, imas li jos koji sajt-nema ovde mog modela. Hvala. ATV 110cc 4T vazdusara-LIFAN. Ovako to izgleda Slika 1 Slika 2 A da, koliko kosta vinklovanje istog i jel se to preporucuje, mislim koliko ce da traje posle toga?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja