Jump to content

Moto Zajednica

Shaft

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Shaft

  • Rođendan 30.06.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pirot, Srbija
  • Motocikl
    Kawasaki ZZR 600

Shaft's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1991. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 3 godine 3. Sta mi se dopada: Izuzetno je pouzdan, lepo poteze iz malih obrtaja, lagan i okretan. Mala potrosnja (ispod 5 litara). 4. Sta je moglo biti bolje: Sediste je neudobno, sto moze da pretstavlja problem prilikom duze voznje. Polozaj vozaca je prenizak za moj ukus. 5. Moj utisak: Ja sam prezadovoljan ovim motorom, dobro me sluzi i ne zahteva velike troskove.
  2. Meni je osa par puta usla u rukav od jakne (moja je greska sto sam vozio sa otvorenim rukavima), ali je "najbolje" bilo kada je usla ispod kacige i krenula da me ujeda ispod vrata. Posle prvog ujeda sam stao i poceo mahnito da se skidam pored puta .
  3. Zanimljiva je ideja u svakom slucaju. Pozdrav
  4. Prekjuče registrovao u Dunavu-tehnički je besplatan. Znam samo da je u AMS-u 1.500 din. Suzuki GS500 1991. sve izašlo 12.000 din.
  5. Ne znam da li su ovi podaci uporedivi jer mobile.de ne reprezentuje samo nemačko tržište, već se na tom sajtu mogu naći i vozila iz Italije, Mađarske, Češke itd. S druge strane nisam siguran da li moto.it obuhvata celokupnu ponudu motocikala iz Italije kao sto je to slucaj sa mobile.de.
  6. Shaft

    Ninja ZX-14R

    Evo jednog, nisam mogao da odolim a da ga ne uslikam
  7. Evo ovde recimo http://www.filesonic.com/file/974855421/Suzuki_GS500E_89-99.pdf ili ukucaj "SUZUKI_GS500E_89-99.PDF" na google search
  8. Drago mi je da si rešila problem, čitao sam o tome! Puno srećnih kilometara želim! Da ne offujemo čoveku više temu
  9. Pozdrav kolega! Siguran sam da ćeš razmeniti iskustva sa vozačima DR-a na ovom forumu, ima ih dosta. Dobrodošao
  10. Put pored Smilovskih jezera u Dimitrovgradu. Za lošiji kvalitet slike zadužen je HTC Tattoo
  11. Jesam li ja u pitanju ili nema nikak'ih slika?
  12. Sry za off, ali čisto da kažem da su i mene bolele ruke prvih možda 1000 km jer sam pre toga vozio motor sa višim kormanom, nakon toga se navikneš. Vremenom se nekako manje oslanjaš na ruke u vožnji i laktovi su savijeniji. Mislim da takav korman ima svojih prednosti (lakše se sakriješ iza vetrobranskog stakla ako ga imaš ). Pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja