Jump to content

Moto Zajednica

vedza

Članovi
  • Broj tema i poruka

    36
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: vedza

  1. U afriku da sadimo papriku Kad ti je vec enduro crv proradio,pridruzi se off road ekipi na vikend voznje.Kod iva (DR.Mracni) mozes iznajmit freeride-a,a mozes i probat dr-ove,xt-ove,xr-ove,ttr-ove,tenere,ktm...i jos mnogo toga Probas sve,pa vidis kako ti sto lezi,a i prvo upoznas nase krajeve P.S Ni prica po africi,mongoliji...ne fali
  2. vedza

    KAVKAZ 2014

    Moj duboki naklon... Svaka cast!
  3. Braco tenerasi,zna li ko dimenzije gumica prednjeg kocionog cilindra? fala vi..
  4. vedza

    KAVKAZ 2014

    ja svakodnevno ulazim na forum,specijalno zbog tvog putopisa sa slikama i detaljima se ne moze pretjerati!Samo naprijed
  5. Preliva gorivo...treba samo nastelovati plovke u karburatorima... Nek prsne WD-om kontakte od obrtomjera na instrument tabli,i ima da vrti ko nova Pozdrav
  6. Srecno Zoki Svaka cast!
  7. hvala na informacijama! mislim da je dobra strana tolike kolicine ulja i sto se motor bolje hladi..
  8. veliki pozdrav za sektu iz cg ako moze mala pomoc,posto sam novopeceni teneras... koje ulje sipate,mislim,koje viskoznosti,mileral-sintetic-fullsint.?i koliko joj staje sa promjenom filtera?
  9. Pozdrav ljudi. ako neko zna gdje ima da se kupi pomenuti relej ili ima neko da proda,bio bih zahvalan na dojavi evo kako izgleda http://motogadget.com/en/electrics/digital-flasher-relay-m-flash/m-flash-blinkrelais.html hvala!
  10. Tinderbarde,na tome se upravi i radi,no sam ja nesto skeptican s obzirom da je delikatna stvar u pitanju. Ja bih najsrecniji bio,kad bi neko imao zdravu sisu za prodat.
  11. Poydrav Ima li ko da proda ovo cudo,ne znam ni kako se zove,ja je zovem sisa,pa neka me neko ispravi ko zna... Slika i sika Ovo je sa nekog moto guzzi-a,ali je ista na pegasa Dakle,ako ko ima da proda,pokloni,zna nekog sto bi prodao ili poklonio,neka postavi ponudu,pa da vidimo hvala
  12. Ekipo,izabrali ste ekstra rutu,po meni najljepse predjele i puteve za off ucg...ali...preije juna mjeseca,(pa cak i jun moze bit problematican),nemate sto gore kretat.Ovo mislim na put oko hridskog jezera,jer se veci dio puta nalazi iznad 2000 mnm i nije na suncanoj strani.Cak i kad se otope smetovi,"putevima" rijeke teku. Put treba malo ozbiljnije shvatiti,ali zato ljepota koja vas ceka,je neiyreciva NiceGolde,planira se ruta preko albanije za bogicevicu,ocekijemo te A evo par slicica oko Hridskog :zdravo:
  13. Mislim da je u toku voznje nemoguce da se benzin sliva kroz cilindar. Prije ce biti ta slavinica ili plovak u karb.
  14. Struju za venti,najlakse ti je dovesti preko sirene,a i tu dolazi napon samo kad je dat kontakt na kljucu...
  15. Takodje kod mene Ugradio ga zajedno sa zamjenom lanca,pa da vidimo sta ce da uradi
  16. Pa zavisi kako je odrzavan.u prosjeku,25-30 k mogu preci.Pokusaj da nategnes lanac (rukom ga vuces),po sredini zadnjeg zubcanika.Ne bi smjelo da mozes nateci preko visine pola zubca,ukoliko prelazi zreo je za penziju .takodje,dolazi do neravnomjernog istezanja lanca pa ne mozes pravilno ga zateci,pravi buku,lupa dok saltas i sl.
  17. Jos jedno pitanje:lanac koji sam kupio je premazan uljem(konzerviran,prepostavljam).Jel treba ocistiti ovo ulje prije upotrebe,pa podmazati sprejem,ili moze preko njega???
  18. Daleko sam kolega,a rado bih dosao...iz cg sam Hvala ti puno,valjda nece bit problema sam da zakacim...u sustini sam znao postupak,ali bolje da se pita
  19. E da,zaboravih da napisem,lanac je bez osiguraca.predpostavljao sam da nije komplikovano,a ne ide mi se kod majstora,bolje da ostane za gorivo Ima li nesto na sta moram obratiti paznju,da sto ne zahebem?
  20. KAo sto u naslovu pise,treba mi savjet oko zamjene lanca.dakle:kako,sta treba od alata,na sta treba paziti...sve sto je korisno.hvala
  21. E ugradih i ja ovo cudo i zasada kaplje jos nisam probao u voznji,pa ne znam kako temperatura utice na vrijeme kapanja(sada je oko minut ipo),ali u sustini sada sve funkcionise,ventil,protok ventil,VAKUUM!!!e kako me namucio...naime,pri pustanju u rad,koristio sam SAE-90,koje je toliko gusto da mu ni vakum ne moze nista sve sam provjerio,spojeve,crijeva..sve.skinem crijevo,stavim prst na vrh,ono ulje i dalje kaplje!promijenio sam ulje,ubacio SAE 20w-40,i sad sve funkcionise savrseno je li ok ovo ulje sipati i je li smjesa resenje za SAE-90,posto vidim ljudi ga koriste???
  22. pogled na taj lanac(kad sam mijenjao dihtung glave) bio je...pomalo mracan,ne znam za ostale al na pegasu nisam skapirao kako se skida(jednodjelan je),sta god da se skine,nesto ga blokira.mislim da je brusilica nacin .i meni je poceo zveckati,pa me interesuje,jel to koliko opasno(da ne preskoci,pa se mogu hebat)?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja